Tyst men effektiv kylning med vissa begränsningar, hjälp?

Permalänk
Medlem

Tyst men effektiv kylning med vissa begränsningar, hjälp?

Har ett Antec New Solution NSK2480 chassi som jag använder för att ha som en apache server samt minecraft, problemet är att kylningen i dessa chassi är ganska begränsad och snabba värmeförändringar märks ganska tydligt.

Det största problemet med detta chassi är att jag bara får ca 9.5cm höjd för en CPU-kylare och den som sitter i just nu har fått bli halvt slaktad för att kunna passa vilket såklart har påverkat den optimala kylningen (Dock mycket bättre än stock).

Jag har funderat att sätta i någon form av sluten vattenkylning men då behövs chassit moddas till en viss del, något som jag kan göra men oroar mig mer på hur bra ett slutet system håller sig vid 24/7 vid average 30-40% belastning på CPU, någon som har koll på det?

Och om sluten vattenkylning i detta fallet skulle vara riskabelt, finns det riktigt bra CPU-kylare under 9.5cm höjd som samtidgt inte gör massvis utav oväsen?

AM3
Phenom II x6 1090T

Permalänk
Medlem

en corsair h40 blir nog bra om du ska köra den i stock hastighet och om den läcker så har jag för mig att det ska vara någon garanti som erätter delarna

Visa signatur

Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk Max, 2x8 gb kingston reaper 3200 mhz Gigabyte GTX 1660 Super OC och nätagg be quiet 700w SSD: 120 gb pny cs 900, Kingston Fury 1 tb, wd blue ssd 500gb