Zotac GTX 670 Klockfrekvens?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011

Zotac GTX 670 Klockfrekvens?

Hej!
Har fått mitt nya 670 och har installerat det.
Problemet är att enligt MSI Afterburner går kortet i 706 MHz.
Men enligt: http://www.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flyp...
ska kortet gå i 915MHz
Är det bugg i Mjukvaran eller?
Hjälp Uppskattas!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011

Kan det hjälpa att ominstallera MSI Afterburner?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2010

Är detta din clock med 100% load? Tänk på att du har boost på kortet.. Starta kombustor eller heaven så ska du se

CPU:i7 950 @ 4ghz HT-EnabledCPU-Kylare: Antec Kühler H2O 620 + Scythe GT 1850rpm PushModerkort:MSI Big Bang X-Power X58 Chassi: Antec Performance P182 Miditower PSU: Corsair Powersupply 750W Black Ram: Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 12GB GPU: GIGABYTE GTX670 OC Windforce 3X HDD: Corsair SSD Force Series 120GB Skärm: Samsung TFT 27" S27A550H LED

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av Hjulstad:

Är detta din clock med 100% load? Tänk på att du har boost på kortet.. Starta kombustor eller heaven så ska du se

Har både provat Kombustor och Furmark.
Den ligger fortfarande på samma klock alltså 706. Minimum står också på 706
Har någon nån aning?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Piteå
Registrerad
Maj 2012
Skrivet av vickelito:

Har både provat Kombustor och Furmark.
Den ligger fortfarande på samma klock alltså 706. Minimum står också på 706
Har någon nån aning?

bröva att instalera om MSI afterburner. sen kan du ju testa å se om det står lika dant på GPU-Z

Datorn 1: CPU: I7 3770K 4,6GHz , Moderkort:, MSI MPower z77 ATX, RAM: Corsair XMS3 Vengeance (4x4GB) 1866MHz, GPU: GIGABYTE-GTX670 OC, Chassie: Zalman z9, OS:, Nätagg: XFX 850W, HDD: 640GB WD SSD: Samsung 840 pro
Dator 2:Intel core 2 Quad Q6600 2,6Ghz, hemmagjord CPU kylare, moderkort: P5K, 4Gb Ram, Readon HD 7750, 550W

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av mecke96:

bröva att instalera om MSI afterburner. sen kan du ju testa å se om det står lika dant på GPU-Z

Enligt GPU-Z står det 915
Så Afterburner buggar bara?
Ska jag installera om det eller?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Piteå
Registrerad
Maj 2012
Skrivet av vickelito:

Enligt GPU-Z står det 915
Så Afterburner buggar bara?
Ska jag installera om det eller?

Då klockar ju GPU´n rätt. Jo om du vill överklocka å så, så e det nog bara att av installera MSI och installera det igen lycka till

Datorn 1: CPU: I7 3770K 4,6GHz , Moderkort:, MSI MPower z77 ATX, RAM: Corsair XMS3 Vengeance (4x4GB) 1866MHz, GPU: GIGABYTE-GTX670 OC, Chassie: Zalman z9, OS:, Nätagg: XFX 850W, HDD: 640GB WD SSD: Samsung 840 pro
Dator 2:Intel core 2 Quad Q6600 2,6Ghz, hemmagjord CPU kylare, moderkort: P5K, 4Gb Ram, Readon HD 7750, 550W