Skärmarna blinkar till efter byte till 670

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storvik
Registrerad
Mar 2009

Skärmarna blinkar till efter byte till 670

Tjo

Köpte nyss 2st Asus DCII 670, och jag har provat ett flertal drivrutiner nu, men ca var ~10e minut så blinkar mina 2 skärmar på sidan till i ca 0.5sec.
Jag kör 3 skärmar, endast dom 2 på sidan som blinkar till.
Även provat 3 olika SLI kablar.

Någon som har några idéer på vad jag kan testa för att lösa detta? det funkade fint innan med 2st 6950.

i7 6700K | Asus 1080 Strix | Maximus VIII Gene | 32GB 2666mhz | 1TB SSD | RM650x | H80i | Jonsbo UMX3 | O2+ODAC | AOC Q3277PQU | Fidelio X2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2009

Avinstallerat de tidigare drivrutinerna? Är det systemet i signatur?

i5 2500K|Vengeance 8Gb|Sabertooth P67|GTX 980Ti|Corsair AX1200|Force GT 120Gb|5TB lagring|Asus Xonar STX II

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2005

Kör du nvidia surround?

Och om du gör det vilka kontakter på använder du på skärmarna och på grafikkortet?

Sex kärnigt på modermodemet och ett gäng 680s i hårddisken

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storvik
Registrerad
Mar 2009

Jag avinstallerar alltid före installation av drivrutiner. Japp det är systemet i sign. Nej jag kör inte Nvidia Surround, bara extended desktop

i7 6700K | Asus 1080 Strix | Maximus VIII Gene | 32GB 2666mhz | 1TB SSD | RM650x | H80i | Jonsbo UMX3 | O2+ODAC | AOC Q3277PQU | Fidelio X2

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Gnällbältets huvudstad
Registrerad
Maj 2003

Vad kör du med för kablage och upplösning/hz på skärmarna?

MSI P67A-GD65 B3 | i7 3770 @ 4.2 GHz | 16 GB RAM | EVGA GTX 980 Ti Classified SLI | Acer XB270HU G-Sync | Corsair AX850W

Kommentera inte inlägg som bryter mot reglerna - anmäl dem. Det blir bara mer jobb för oss moderatorer annars.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
S-vall
Registrerad
Feb 2008

Jag kör också 670 och tydligen så är det känt att dom gör något konstigt med vissa av portarna.. använder du DVI ingången eller displayport?

Min Displayport skärm tappar ibland kontakten så får man byta till HDMI och sen tillbaka till DP och det ska tydligen vara ett vanligt fenomen, dock så säger Nvidia att det är bättre i 306.** versionerna men jag märker av det kanske nån gång i veckan ändå.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storvik
Registrerad
Mar 2009

Jag kör med 2st DVI kablar, och 1 HDMI kabel.
Jag bytte nyss plats på dom, och nu blinkar endast mittenskärmen.

Alla 3 ska vara 60hz, däremot har dom på sidan 1650x och den i mitten 1920x

306.23 kör jag med

i7 6700K | Asus 1080 Strix | Maximus VIII Gene | 32GB 2666mhz | 1TB SSD | RM650x | H80i | Jonsbo UMX3 | O2+ODAC | AOC Q3277PQU | Fidelio X2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storvik
Registrerad
Mar 2009

Jag har mekat lite nu.

Det blev inte bättre av att byta plats på grafikkorten, alltså är det inte något kort som är trasigt antar jag.
När jag kör med endast 2 skärmar eller mindre, så blinkar det inte.
Kör jag med 3 så börjar det blinka till var 10-20e minut.
Jag har provat alla olika uttag i olika kombinationer...

i7 6700K | Asus 1080 Strix | Maximus VIII Gene | 32GB 2666mhz | 1TB SSD | RM650x | H80i | Jonsbo UMX3 | O2+ODAC | AOC Q3277PQU | Fidelio X2

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Gnällbältets huvudstad
Registrerad
Maj 2003

Har du provat att köra alla tre korten via DVI?

NVidia Surround fungerar bättre om du använder båda kortens utgångar, det är trots allt så det alltid fungerat tidigare.

MSI P67A-GD65 B3 | i7 3770 @ 4.2 GHz | 16 GB RAM | EVGA GTX 980 Ti Classified SLI | Acer XB270HU G-Sync | Corsair AX850W

Kommentera inte inlägg som bryter mot reglerna - anmäl dem. Det blir bara mer jobb för oss moderatorer annars.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storvik
Registrerad
Mar 2009
Skrivet av Zcenicx:

Har du provat att köra alla tre korten via DVI?

NVidia Surround fungerar bättre om du använder båda kortens utgångar, det är trots allt så det alltid fungerat tidigare.

Fast jag använder ju inte Surround, utan endast extended desktop, sen har jag bara 2 kort
och om jag kopplar in 3e skärmen i andra kortet så händer det inget, lär inte alla skärmar vara i första kortet?
Finns bara 2 DVI, 1 DP och 1HDMI per kort

i7 6700K | Asus 1080 Strix | Maximus VIII Gene | 32GB 2666mhz | 1TB SSD | RM650x | H80i | Jonsbo UMX3 | O2+ODAC | AOC Q3277PQU | Fidelio X2

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Gnällbältets huvudstad
Registrerad
Maj 2003

Även extended desktop fungerar över båda korten, i alla fall så gör det det för mig. Att sätta skärmarna på olika kort har aldrig varit ett bekymmer med Geforcekort - det är Radeon som inte klarar det. Själv kör jag Surround, 3-skärms Extended och singelskärm, kopplat mitten och vänster skärm på övre kortet och höger på undre.

Fungerar det inte att ha en skärm på ditt andrakort är något kraftigt fel.

MSI P67A-GD65 B3 | i7 3770 @ 4.2 GHz | 16 GB RAM | EVGA GTX 980 Ti Classified SLI | Acer XB270HU G-Sync | Corsair AX850W

Kommentera inte inlägg som bryter mot reglerna - anmäl dem. Det blir bara mer jobb för oss moderatorer annars.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storvik
Registrerad
Mar 2009
Skrivet av Zcenicx:

Även extended desktop fungerar över båda korten, i alla fall så gör det det för mig. Att sätta skärmarna på olika kort har aldrig varit ett bekymmer med Geforcekort - det är Radeon som inte klarar det. Själv kör jag Surround, 3-skärms Extended och singelskärm, kopplat mitten och vänster skärm på övre kortet och höger på undre.

Fungerar det inte att ha en skärm på ditt andrakort är något kraftigt fel.

Det går inte att koppla någon skärm till andra kortet när man kör SLI och Extended Desktop, jag har försökt, och det står även inne i Nvidia Control Panel att "When SLI is enabled, only one GPU in the SLI group can drive displays"

Använder jag Surround så funkar det däremot, men eftersom skärmarna på sidan har lägre upplösning än den i mitten blir det inge bra... Kanske byta ut dom mot 2 nya om jag inte får detta löst.

Ska installera om Windows å skit sen när jag köpt ny SSD, kanske funkar efter det...

i7 6700K | Asus 1080 Strix | Maximus VIII Gene | 32GB 2666mhz | 1TB SSD | RM650x | H80i | Jonsbo UMX3 | O2+ODAC | AOC Q3277PQU | Fidelio X2

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Gnällbältets huvudstad
Registrerad
Maj 2003

ah, ok, ja, jag kör inte med SLI igång i extended desktop-läget utan växlar direkt mellan Surround, normal SLI på en skärm och "Enable all displays".

MSI P67A-GD65 B3 | i7 3770 @ 4.2 GHz | 16 GB RAM | EVGA GTX 980 Ti Classified SLI | Acer XB270HU G-Sync | Corsair AX850W

Kommentera inte inlägg som bryter mot reglerna - anmäl dem. Det blir bara mer jobb för oss moderatorer annars.