Fråga om Evga Geforce GTX 560 Ti.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

Fråga om Evga Geforce GTX 560 Ti.

Hej!
Jag har detta grafikkort: http://www.inet.se/produkt/1902176/evga-geforce-gtx-560ti-soc
med detta morderkort: http://www.inet.se/produkt/1901982/asus-p8p67-m-pro-rev-b3

I hwinfo32 står det vid grafikkortsinfon: "PCIe v2.0 x16 (2.5 Gb/s) @ x16 (2.5 Gb/s)"
jag har märkt att skyrim och minecraft laggar asmycket sedan jag fick tillbaka datorn från reparation, det gjorde det även förra gången jag fick tillbaka den men då behövde jag bara flytta grafikkortet ett steg. Jag har för mig att den ska köra på 5 gb/s och inte 2.5gb /s.
Kan detta vara felet?

Tack på förhand.

Tid och lag.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av sMASKARE:

Hej!
Jag har detta grafikkort: http://www.inet.se/produkt/1902176/evga-geforce-gtx-560ti-soc
med detta morderkort: http://www.inet.se/produkt/1901982/asus-p8p67-m-pro-rev-b3

I hwinfo32 står det vid grafikkortsinf....

Tack på förhand.

Width in bits 1–32 Number of devices One device each on each endpoint of each connection. PCI Express switches can create multiple endpoints out of one endpoint to allow sharing one endpoint with multiple devices. Capacity Per lane (each direction): v1.x: 250 MB/s (2.5 GT/s) v2.x: 500 MB/s (5 GT/s) v3.0: 1 GB/s (8 GT/s) v4.0: 2 GB/s (16 GT/s) 16 lane slot (each direction): v1.x: 4 GB/s (40 GT/s) -->v2.x: 8 GB/s (80 GT/s) <----------- v3.0: 16 GB/s (128 GT/s)

Belastar du kortet när du kollar i hwinfo?
Kontrollera att du inte har grafikkortet i nedre sloten! Bara dragit 4X till den (svart) och 8x lanes till den mellersta(vit).
Vissa har också problem om du stoppar ett ljudkort i den 8X(vita) sloten att grafikkortet får 8X bandbredd!