problem med 306.97 drivern?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2009

problem med 306.97 drivern?

Hej sitter här med mitt GTX 690 och rätt nyligen uppdaterat till 306.97 drivern, min dator har ni i sign förövrigt.
när jag spelar vare sig det är wow, csgo eller swtor så blå skärmar datorn, men går jag ner till 301 drivern så händer inget men swtor går inte upp i 3d clocks och verkar vara i idle och jag har 2fps i swtor men csgo och andra spel är normala, så undrar ifall det är något med denna driver som spökar?

[CPU: Intel i7-4790k @ 4.8GHz ][GPU: EVGA Gefore GTX980][MB: Asus Maximus VII Hero]
[RAM: Kingston HyperX Fury 16GB][DAC/Amp: Asus Xonar Essence One]
[Dator Lurar: Sennheiser HD650 & Beyerdynamic DT880 Pro 250Ω]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Månbas Alpha
Registrerad
Aug 2006
Skrivet av nothingtoxic:

Hej sitter här med mitt GTX 690 och rätt nyligen uppdaterat till 306.97 drivern, min dator har ni i sign förövrigt.
när jag spelar vare sig det är wow, csgo eller swtor så blå skärmar datorn, men går jag ner till 301 drivern så händer inget men swtor går inte upp i 3d clocks och verkar vara i idle och jag har 2fps i swtor men csgo och andra spel är normala, så undrar ifall det är något med denna driver som spökar?

Har läst en del om att flera verkar ha problem med den nyaste drivrutinen till NVIDIA korten, kanske skall vänta med att installera den, tur att jag kollade förbi här innan.

Fractal Design Core 3300 | Cooler Master G650M | Asus Z97-AR | i5 4690K + Noctua NH-U12P | 16GB Crucial Ballistix Sport 1600MHz | Crucial BX100 240GB + Intel 530 120GB | Asus GTX770 Ti | Benq G2420HDBL

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2011

Jag har inte uppdaterat till den mest för att jag är omotiverad till att göra saker.. testa att rensa drivisarna helt och installera den version som fungerade bra innan.

Chassi: Fractal Design Arc, PSU: Corsair TX V2 650W
MOBO: ASUS P8Z68-V LX, CPU: Intel® Core i5-2500K, GPU: Gainward GeForce GTX 680 2GB Phantom
RAM: Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 8GB, SSD Samsung 830 256Gb 2,5"
Ljudkort Asus xonar essence STX

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad
Registrerad
Maj 2012

Skulle just öppna installationsfilen... blir att ta bort den och vänta några dagar då

CPU: Amd FX-8150@ 4,9Ghz (H2O) GPU: ASUS GeForce GTX 770 DCII OC @ 1350Mhz
RAM: 16GB Vengeance 1600Mhz Moderkort: Gigabyte GA-990FXA-UD3
Burk: NZXT Guardian 921(Ush Blä!) PSU: Cooler Master GX 650W
Systemdisk: Samsung EVO 840 250GB SSD Lagringsdisk: Samsung 1TB 7200rpm
Mus: Cyborg R.A.T 5 Tangentbord: Razer Black Widow Ultimate

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Färingsö
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av nothingtoxic:

Hej sitter här med mitt GTX 690 och rätt nyligen uppdaterat till 306.97 drivern, min dator har ni i sign förövrigt.
när jag spelar vare sig det är wow, csgo eller swtor så blå skärmar datorn, men går jag ner till 301 drivern så händer inget men swtor går inte upp i 3d clocks och verkar vara i idle och jag har 2fps i swtor men csgo och andra spel är normala, så undrar ifall det är något med denna driver som spökar?

Har inga som helst problem i SWTOR med 306.97 och även jag har ett GTX 690.
Har du rensat registret med DC eller annat program innan du installerat 306.97?

Corsair Obsidian 750D | EVGA X99 Classified | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 2666MHz CL15 | i7-5930K @4.5 GHz | EVGA GeForce GTX 980 Classified 4GB @1384/B1599/M8148 | Cooler Master V1200 | CPU+GPU-kylning: EK Custom loop | BenQ XL2410T + Acer Predator XB271HU |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2009
Skrivet av F.Fairlane:

Har inga som helst problem i SWTOR med 306.97 och även jag har ett GTX 690.
Har du rensat registret med DC eller annat program innan du installerat 306.97?

hade inga problem med beta drivern, så problemen började dagen efter jag la in 306.97 drivern, men nu har jag installerat om datorn så nu verkar den vara ok utan problem med 306.97, hade dock ett 5870 innan jag fixade mitt 690 kan ju vara så att det funnits något kvar som fullständigt ballade ur 306.97 drivern eller nåt

[CPU: Intel i7-4790k @ 4.8GHz ][GPU: EVGA Gefore GTX980][MB: Asus Maximus VII Hero]
[RAM: Kingston HyperX Fury 16GB][DAC/Amp: Asus Xonar Essence One]
[Dator Lurar: Sennheiser HD650 & Beyerdynamic DT880 Pro 250Ω]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Färingsö
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av nothingtoxic:

hade inga problem med beta drivern, så problemen började dagen efter jag la in 306.97 drivern, men nu har jag installerat om datorn så nu verkar den vara ok utan problem med 306.97, hade dock ett 5870 innan jag fixade mitt 690 kan ju vara så att det funnits något kvar som fullständigt ballade ur 306.97 drivern eller nåt

Låter som något gammalt låg kvar och skräpade i registret. Bra att det ordnade sig

Corsair Obsidian 750D | EVGA X99 Classified | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 2666MHz CL15 | i7-5930K @4.5 GHz | EVGA GeForce GTX 980 Classified 4GB @1384/B1599/M8148 | Cooler Master V1200 | CPU+GPU-kylning: EK Custom loop | BenQ XL2410T + Acer Predator XB271HU |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Jun 2005

Fick samma problem här med mitt GTX 680. Installerade även jag om hela datorn pga uppgradering till ny SSD. Dock fick jag problemen igen efter ominstallation och gick därefter tillbaka till 305.67.

Meh

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2009
Skrivet av F.Fairlane:

Låter som något gammalt låg kvar och skräpade i registret. Bra att det ordnade sig

hittade nog ett annan problem som bsoda datorn, och det var unified xonar drivers tydligen är dom inte så bra som folk tror för jag har inte märkt någon skillnad när jag andvände dom mer än att datorn bsoda istället

[CPU: Intel i7-4790k @ 4.8GHz ][GPU: EVGA Gefore GTX980][MB: Asus Maximus VII Hero]
[RAM: Kingston HyperX Fury 16GB][DAC/Amp: Asus Xonar Essence One]
[Dator Lurar: Sennheiser HD650 & Beyerdynamic DT880 Pro 250Ω]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Okt 2011

Har själv konstiga saker som händer med de drivrutinerna. Mina temps skjuter genom taket, BSOD i Borderlands 2. Har Återställt till äldre drivrutiner, städat ut dam(inte för det var så mycket där, städa ju för en månad sen senast) har inte hjälpt. Så testar igen, sen blir det väl att ta bort drivrutinerna helt och se om man kan lösa det så.

h+

Main: Ncase M1, MSI Z170 mITX, Intel i7 6700, GTX 980 Ti, 16 GB 2400 Mhz, Samsung 850 Evo 500GB, Silverstone SFX 600watt
Portable: Microsoft Surface Pro 4, i7, 8 GB, 256 GB