kan inte koppla datorn till tvn!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Feb 2012

kan inte koppla datorn till tvn!

har precis köpt en laptop och jag har problem med att ansluta den till tvn. får ingen bild alls.. jag har uppdaterat alla drivrutiner till grafikkortet så det är inte de. någon som kan hjälpa?

Asus ROG Swift PG279Q @165hz 1440p, Fractal Design R5, Asus Z97-A, i7 4790k @ 4.9k, Noctua ND-H15, MSI Sea Hawk X 1080 @ 2100 mhz, Samsung evo 500gb, 16GB 1600mhz, 750w G2 Supernova, G933, Corsair K95 RGB, Razer Deathadder Chroma, Razer Firefly

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
växjö
Registrerad
Okt 2008

justera upplösningen, alla tv apparater kan inte ta emot alla upplösningar som på dator skärmen. Tesra 1024x768.

| Dustin Expo: Jonas// (Angående nuc:en) "Kommer vi se några mer högpresterande modell för oss som behöver lite mer oommph", Tomas Intel// "Det kommer mer oommph". Jonas// "Mycket trevligt" http://www.youtube.com/watch?v=Ur0V9ZsrQls

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Feb 2012

det funkar inte heller. det blir svart skärm på datorn och så får inte ens tvn någon signal

Asus ROG Swift PG279Q @165hz 1440p, Fractal Design R5, Asus Z97-A, i7 4790k @ 4.9k, Noctua ND-H15, MSI Sea Hawk X 1080 @ 2100 mhz, Samsung evo 500gb, 16GB 1600mhz, 750w G2 Supernova, G933, Corsair K95 RGB, Razer Deathadder Chroma, Razer Firefly

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hässleholm
Registrerad
Feb 2005

Vad händer om du kopplar in och trycker Windows-tangenten och P ?

[ Corsair 460X ] [ Corsair HX750i ] [ AMD Ryzen 1800X @4Ghz ] [ Asus 1070 ROG Strix ] [ Asus Crosshair VI Hero]
[ 16GB G.Skill RipJawsV 3200Mhz DDR4 ] [ Samsung 960 EVO 500GB + Samsung 850 Pro 256GB ] [ Logitech G933 ] [ Corsair H115i ] [ Win10 x64 Pro ] 3dMark CPU-Z

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Maj 2011

1. Kolla så du har aktiverat TVn som en skärm på laptopen
2. Kontrollera upplösningen
3. Testa med en annan kabel

Vad kör du med för kabel och vad är det för tv?

Corsair Air 540 | Asus Z87-PRO | INTEL i7-4770K @ 4,2 ghz| 4x4gb 1600mhz RAM | Zotac 980 AMP! XTREME 4GB | SSD 512GB | 2x1tb WD 7200rpm | Cooler Master V1000 1000W | Skärm: ACER XB280HK | OSx + Win 10 pro N 64-bit
---------------------------------------------------------------------------------
Server: Supermicro X7DBP-8 | 2x Intel Xeon E5420 | 16gb ECC | 700w PSU | TS3 | CS:GO | mer i framtiden

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Feb 2012

windowsknappen+p så händer inget.
jag använder en hdmi sladd och har en ny tv med. o datorn e med ny, så jag förstår inte problemet

Asus ROG Swift PG279Q @165hz 1440p, Fractal Design R5, Asus Z97-A, i7 4790k @ 4.9k, Noctua ND-H15, MSI Sea Hawk X 1080 @ 2100 mhz, Samsung evo 500gb, 16GB 1600mhz, 750w G2 Supernova, G933, Corsair K95 RGB, Razer Deathadder Chroma, Razer Firefly

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Feb 2012

testat med annan kabel med. men det står "ingen signal" när jag har i kabeln. och när kabeln inte är inne så står det "ingen kabel är ansluten" så datorn är kopplad, men ingen bild....

Asus ROG Swift PG279Q @165hz 1440p, Fractal Design R5, Asus Z97-A, i7 4790k @ 4.9k, Noctua ND-H15, MSI Sea Hawk X 1080 @ 2100 mhz, Samsung evo 500gb, 16GB 1600mhz, 750w G2 Supernova, G933, Corsair K95 RGB, Razer Deathadder Chroma, Razer Firefly

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dalarna
Registrerad
Aug 2012
Skrivet av Fc-inter:

testat med annan kabel med. men det står "ingen signal" när jag har i kabeln. och när kabeln inte är inne så står det "ingen kabel är ansluten" så datorn är kopplad, men ingen bild....

Har du aktiverat TVn i datorn då? Är det nVidia kort i? I så fall:

nVidias Kontrollpanel>Bildskärm>Ställ in flera bildskärmar

Annars om man inte har nVidia kort så:

Högerklicka på desktop>Skärmupplösning>Hitta, då ska de hitta din skärm och TVn.

AMD R5 1600 3.2 GHz | Gigabyte AX370 Gaming K3 | Corsair Vengeance LP 3200MHz CL16 | KFA2 GeForce GTX 960 OC | Phanteks Eclipse P400S | 1x Samsung 850 Evo 250GB 1x WD 500GB | Windows 10 Pro