Vart finner jag nya Backplates till sockel 1155 för en TRUE?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2008

Vart finner jag nya Backplates till sockel 1155 för en TRUE?

Hoppas att jag har hamnat rätt, ber om ursäkt annars!

Som rubriken lyder, vart kan jag finna nya fästen för min thermalright ultra 120mm "extreme"?
De jag har är för Intel 775 samt AMD AM2, så det var med andra ord ett tag sedan jag köpte kylaren. Min plan är ju då att återanvända kylaren i ett nytt system och hoppades därför att ni här på forumet hade nån aning vart jag kan vända mig.

Eftersom jag har varit medlem på SC ett tag så har jag lärt mig min läxa och faktiskt GOOGLAT först. Det jag kommit fram till är att sockel 1155 ska ha samma fästen som 1156. Så jag vet vad jag ska ha men det butiker jag hittat på google refererar enbart till förhållandevis avlägsna hemsidor där själva frakten kostar lika mycket som fästet.

T.ex http://www.frozencpu.com/products/13264/cpu-tri-83/Thermalrig...

Så tips på lite närmare "webbshops"?
Bor för övrigt i Norge!

Tack på förhand
Marcus H

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

Jag mailade thermalright när jag ville uppgradera till Venomous-X BTK, pröjsade med Pay Pal, snabb leverans. Tror frakten var runt 8USD för 2st.

http://www.thermalright.com/contact_us.html

Kanske http://www.coolerkit.se/shop/thermalright-venomous-2191p.html kan ta hem åt dig?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Nov 2008

Sitter i en liknande sits. Vet du hur pass bra TRUE står sig gentemot de nya kylarna? TRUE var ju kungen på sin tid, men utvecklingen går fort och den har trots allt 4-5 år på nacken.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2008

Tack d_m_r det var precis vad jag letade efter! Skickar en beställning till farsan så får jag hämta den någon gång man är på besök

Ang. TRUE kontra de nya kylarna så har jag inga siffror men min magkänsla säger att den fortfarande håller måttet. Jag menar värme är ju det som är problemet och var den bra på att leda värme då så är den det idag också. Men det är dock mycket möjligt att det blir slagen på fingrarna på de sista graderna och skulle nog dessvärre inte bli krönt "konung" idag.

Hursomhelst motiverar inte de sista graderna mig till ett nytt köp på 800kr för dagens motsvarighet!