Hårddisk (2TB) Endast för inspelning?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gotland
Registrerad
Feb 2013

Hårddisk (2TB) Endast för inspelning?

Hej!
Jag är väldigt ny till det här med dator delar och att bygga ihop själv och allt sånt så jag skulle gärna vilja få lite tips om sånt!

Jag skulle vilja ha en hårdisk(runt 2TB) som endast är tänkt till att spela in videos på som t.ex. gameplays för youtube eller montages och sånt! Jag gillar att filma och göra filmer baserat på spel och det tar upp väldigt mycket utrymme på min vanliga hårdisk plus att det segas ner av alla andra program jag har i gång samtidigt (enligt mina kompisar)! Som sagt så vet jag själv inte så mycket om hur sånt här fungerar...

Så vad jag skulle vilja ha hjälp med är lite vad jag ska tänka på när jag kollar efter en hårddisk just för inspelning men även lite vad jag kan tänka på om jag skulle köpa en för nått annat i framtiden!

Tack i förväg!
//Elis

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012

Tänk på att dessa( https://www.inet.se/produkt/4304007/3tb-seagate-barracuda-720... och https://www.inet.se/produkt/4304006/2tb-seagate-barracuda-720... ) är väldigt pris värda.

Inet har mysiga priser och det är inte något extra du behöver tänka på om du köper någon av hårddiskarna jag rekomenderar.

MVH Skingken

Bara för att du inte hittar ett virus så betyder det inte att det inte finns där.

Jag anmäler mina egna kommentarer för att någon ska läsa dem.
<!-- Sad Smiley -->