Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013

cooler master megaflow 200mm red

Hej , ska köpa nya fläktar och nytt nätagg , men dessa fläktar behöver 3 pin , står att det inte finns någon 3 pin på nätagget , så hur gör jag ? ska köpa 3 av dessa fläktar http://www.inet.se/produkt/5321564/cooler-master-megaflow-200... och ska även köpa detta nätagget http://www.inet.se/produkt/6909758/be-quiet-pure-power-l8-630... och jag undrar även , kommer det funka att ha fem fläktar till det nätagget ? ska köpa 3 st , sitter redan en 140 mm och en 230mm i chassit. och är kablarna svarta , eller är de gula och om de är gula , kommer det synas och om de syns , hur kan man göra dem svarta ?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
skåne
Registrerad
Jul 2010

Först och främst så kopplas fläktar vanligtvis till antingen moderkortet eller en separat fläktkontroller så att fläktarnas hastighet kan varieras i förhållande till systemets temperatur. Inte direkt till nätagget.

Har svårt att föreställa mig ett system som behöver 3st 200mm fläktar. 200mm fläktar är oftast inte lönt då de tenderar att låta lite mer. Om du inte känner ett direkt behov temperatur eller ljudnivå så köp inte nya för bövelen. Fläktar är såpass billiga att man lätt lurar i sig att man behöver en till utan någon egentlig verklighets förankring.

Vad är det för komponenter och chassi? har väldigt svårt att tro att dessa fläktar skulle göra någon större nytta.

Be wiser than other people if you can; but do not tell them so.

►Jag förbehåller mig rätten att ha helt upp åt väggarna fel◄

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013

ska köpa dessa komponenter http://www.inet.se/kundvagn/visa/3015457/2013-02-21 men jag vill även ha lyset från fläktarna så lyse + låga temperaturer är väl inte helt fel , så tänkte jag iaf. tycker du jag ska köpa tysta fläktar och en led slinga istället ? tycker bara det ser så coolt ut när det är led fläktar längst upp , men om jag köper en fläktkontroller , då kan jag väl ha 5 fläktar och köra alla på 50 % ? det måste ju funka lika bra som att köra 2 på fullt