Phil Fish - Vad tycker ni om allt detta?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2010

Phil Fish - Vad tycker ni om allt detta?

Om ni har missat det hela så är Phil Fish en utvecklare av indie spel (Fez). Han är duktig på det han gör men verkar kunna vara lite av röv ibland.

Nu har det blossat upp med ett bråk med en kille som kallar sig själv Annoyed Gamer. Det finns överallt på nätet om det handlar om all kritik han har fått tagit samt gett till andra. Men mest om den omtalade Japan-spel grejen.

Jag har själv sett på Indie the Game och extra videos på nätet och man kan tycka att han inte är så smooth men han har en point. Att det är mycket daadaa med spelare nuförtiden och japanska spel kör massa tutorials och håller spelaren i handen. Hela situationen verkar vara extremt uppblåst.

Jag tittade som sagt på allt material och visst kunde han varit lite mer smooth men i det stora hela tycker jag inte att de så farligt. Han sa att han inte gillade dagens spel som kommer från Japan då de är nerdummande och sen förklarade panelen varför och han. Dock var det någon snubbe som gapskrattade vilket var oproffsigt dock var det någon annan person.

Jag tycker han kunde gjort det smidigare (japan-spelen) men jag förstår vad han menar och tycker att det han får från massa nissar som skriker på nätet är bara fånigt och dumt.

Så vad tycker ni om allt detta? Är det rätt att han får ta massa skit eller ligger det nått i de han säger? Tankar och idéer?

EMS Design Webbyrå i Stockholm:
http://www.emsdesign.se
Inet Fraktfritt
https://www.inet.se/artikel/6101343/
"Citera för svar/respons"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2007

Ger man skit så får man skit, så är det. Om han väljer att inte vara så "smooth" som du säger så får han räkna med att folk inte är det mot honom.

Citera så att jag hittar tillbaka! Intel i7 4770k | Gigabyte GA-Z78X-UD4H | 8GB Corsair XMS3 1333Mhz
| Geforce GTX 980 | OCZ Agility 3 120GB | EVGA G2 750W | Windows 10

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2002

Fuck fruit! Sitting around being all smug on trees and in pies.
En vänlig liten puff blev en hatisk knuff.
Keso är köttfärs gjord på mumintroll.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
?????
Registrerad
Okt 2003

Haha

Jävla hipster tönt han kan ta sitt Fez 2 och köra up det där solen inte skiner good riddance en mindre hipster i spel industrin arrogant pretto attityd klart han får skit.

Motherboard:Asrock Z87 Extreme3
Cpu:Intel I5 4670K@4.3Ghz
Memory: Corsair XMS3 12Gig 1600Mhz
Gpu:Asus GTX 1060 3GB