Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013

Hittar inte H80i i Corsair Link.

Hejsan, som titeln lyder så hittar inte Corsair Link min H80i kylare.
Jag har 1.0.4 Firmware tilll kylaren och senaste Link versionen.

Vet inte riktigt ifall detta är värt att meka med, eftersom Link har fått ganska mycket negativ kritik.
Finns det något annat sätt jag kan kontrollera fläktarna och sådant?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Landskrona
Registrerad
Jun 2013

Har du kopplat in den medföljande usb kabeln från h80i till en usb 2 port på moderkortet. Utan den inkopplad kan du inte se något i LINK

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Dec 2010

Du råkar inte köra Windows 8.1 preview?

Chassi: Fractal Design Define R3, CPU: Intel Core i5 4670K @4,4 ghz
GPU: XFX Radeon HD7870, RAM: Corsair Vengeance 8gb (2x4)
MOBO: ASUS Maximus VI Hero, PSU: Corsair TX650
SSD: Samsung 840 256gb, HDD: Seagate Barracuda 7200rpm 500gb,
Western Digital Caviar Green 5400rpm 1TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013
Skrivet av kj3lll3:

Har du kopplat in den medföljande usb kabeln från h80i till en usb 2 port på moderkortet. Utan den inkopplad kan du inte se något i LINK

Jag är ganska säker på att jag har gjort det, men den kanske inte är helt i kopplad.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013
Skrivet av katatoni:

Du råkar inte köra Windows 8.1 preview?

Nope, Windows 7.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2013

Hejsan jag har samma problem och jag kör 8.1 vad äre som äre fel då ?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åmål
Registrerad
Maj 2008

Prova att byta usb port. Fick jag göra för att få de att funka.

MSI Z97 Gaming 5, Intel i5 4690k @ 4.5Ghz, Asus R9 280X DCII, Corsair Vengeance LP 2x4096MB, SSD Samsung 850 500GB, EVGA Supernova G2 750W, Modifierat Fractal Design Arc midi, BenQ GW2450HM.
Custom vattenkylning.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Okt 2003
Skrivet av katatoni:

Du råkar inte köra Windows 8.1 preview?

Jag kör Windows 8.1 sen igår och nu funkar inte Link som det ska (det har det väl iofs aldrig gjort men nu ser man inte fläktarna och pumpen)....

Får kolla på de lösningarna som finns... Borde ju finnas något FUNGERANDE alternativ...

.: AMD FX-9590 :. .: ASUS Crosshair V Formula-Z :. .: Crucial Ballistix Sport 16GB 12800 (2x8GB) :. .: Corsair H100i:. .: Gigabyte R9 290X :. .: Corsair Force GT 240GB :. .: Corsair Force GS 240GB :. .: Antec P280 :.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlstad
Registrerad
Aug 2001

6600k @4.6, Asus Z170 Pro Gaming, Vengeance DDR4 White3000 @3.3, 1060 GamingX 6GB @2.2/9.3, 144Hz, W10 Pr0.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Okt 2003

Hann posta en egen tråd om problemet eftersom jag inte hittade någon lösning här... Men men tack ändå! Det är samma som ovan och det funkar!

.: AMD FX-9590 :. .: ASUS Crosshair V Formula-Z :. .: Crucial Ballistix Sport 16GB 12800 (2x8GB) :. .: Corsair H100i:. .: Gigabyte R9 290X :. .: Corsair Force GT 240GB :. .: Corsair Force GS 240GB :. .: Antec P280 :.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Okt 2006

Där ser man, den som söker finner

Lev livet