Har ni problem med Corsair Link i Windows 8.1? Lösning:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Okt 2003

Har ni problem med Corsair Link i Windows 8.1? Lösning:

Det här funkade för mig ivf:

Corsairs supportforum

Nu dök alla prylar upp igen... Innan såg jag inte fläktarna och pumpen.

.: AMD FX-9590 :. .: ASUS Crosshair V Formula-Z :. .: Crucial Ballistix Sport 16GB 12800 (2x8GB) :. .: Corsair H100i:. .: Gigabyte R9 290X :. .: Corsair Force GT 240GB :. .: Corsair Force GS 240GB :. .: Antec P280 :.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tyresö
Registrerad
Maj 2012

Härligt med en lösning för de som berörs.

Lite kul att tråden om samma sak som skapades igår vid 22.00tiden låstes för att peka på en tråd som är skapad i dag. ;D

Chassie: Silverstone Fortress FT05B PSU: Corsair GS800 MoBo: ASUS Sabertooth P67 CPU: Intel Core i5 2500K Mem: 16GB Corsair VengeanceLP 1600MHz GPU: EVGA GTX970 SSC Cooling: Corsair H70Core

SSD/HDD: Corsair Force 3 SSD 120GB (System) / MX100 512GB (Lagring/Spel) 1TB WD (Backup)

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2010
Skrivet av CynXen:

Härligt med en lösning för de som berörs.

Lite kul att tråden om samma sak som skapades igår vid 22.00tiden låstes för att peka på en tråd som är skapad i dag. ;D

Beror på att en var placerad på ett mer relevant ställe.

*-<|:C-<-<

Nytt namn, samma bismak.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Okt 2003

Jag såg oxå att det fanns en tråd efter att jag lagt upp denna. Hittade den dock inte när jag sökte. Kunde inte ta bort den heller. Men trevligt att den är uppskattad.

Skickades från m.sweclockers.com

.: AMD FX-9590 :. .: ASUS Crosshair V Formula-Z :. .: Crucial Ballistix Sport 16GB 12800 (2x8GB) :. .: Corsair H100i:. .: Gigabyte R9 290X :. .: Corsair Force GT 240GB :. .: Corsair Force GS 240GB :. .: Antec P280 :.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tyresö
Registrerad
Maj 2012
Skrivet av XaNoR:

Jag såg oxå att det fanns en tråd efter att jag lagt upp denna. Hittade den dock inte när jag sökte. Kunde inte ta bort den heller. Men trevligt att den är uppskattad.

Skickades från m.sweclockers.com

Huvudsaken är att de som har problem nu lätt kan hitta en lösning.

Chassie: Silverstone Fortress FT05B PSU: Corsair GS800 MoBo: ASUS Sabertooth P67 CPU: Intel Core i5 2500K Mem: 16GB Corsair VengeanceLP 1600MHz GPU: EVGA GTX970 SSC Cooling: Corsair H70Core

SSD/HDD: Corsair Force 3 SSD 120GB (System) / MX100 512GB (Lagring/Spel) 1TB WD (Backup)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011

Jag gjorde faktiskt detta, fungerar fortfarande inte.

CPU: FX-8350 4.5 Ghz | Mobo: M5A97 R2.0 | Ram Corsair C10 1600 Mhz | Skärm: 1920x1080 27" | SSD: Kingston 120 GB | HDD: WDC 500 GB | GPU: Crossfire 6970 OC | HS: Corsair Vengeance 1500 | Ström: Corsair CX750 | Kylning: Corsair H80i Chassi: Corsair Carbide 330R | OS: Windows 7

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2013
Skrivet av puttepysen:

Jag gjorde faktiskt detta, fungerar fortfarande inte.

Samma här, tydligen så att dess service vägrar köra... hittar ingen fix till det :S

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad eller Skövde
Registrerad
Dec 2006

Ingen lösning i sikte från corsair?
Fasiken, det här hämmar min OC av min 4770K

q9550@3,4Ghz, GTX275, 4GB DDR2 Corsair XMS2//HTPC AmdX2 4600+ passivt kyld med scythe ninja mini, Antec NSK 2480

Fractal design arc midi r2// core i7 4770k@ 4,4ghz :)
// corsair h100i // corsair hx 850m// asus maximus VI hero//
Corsair vengeance pro 2400mhz// intel ssd 335 180gb// gigabyte gtx 780 OC@1200mhz Core//win 8.1

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011

Med senaste BIOS och 9 nya windows updates så funkade det.

CPU: FX-8350 4.5 Ghz | Mobo: M5A97 R2.0 | Ram Corsair C10 1600 Mhz | Skärm: 1920x1080 27" | SSD: Kingston 120 GB | HDD: WDC 500 GB | GPU: Crossfire 6970 OC | HS: Corsair Vengeance 1500 | Ström: Corsair CX750 | Kylning: Corsair H80i Chassi: Corsair Carbide 330R | OS: Windows 7

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad eller Skövde
Registrerad
Dec 2006
Skrivet av puttepysen:

Med senaste BIOS och 9 nya windows updates så funkade det.

Ok? Utan tweaks? Out of the box? Jaha med windows 7 funkar det ja.. Men ej win8.1

q9550@3,4Ghz, GTX275, 4GB DDR2 Corsair XMS2//HTPC AmdX2 4600+ passivt kyld med scythe ninja mini, Antec NSK 2480

Fractal design arc midi r2// core i7 4770k@ 4,4ghz :)
// corsair h100i // corsair hx 850m// asus maximus VI hero//
Corsair vengeance pro 2400mhz// intel ssd 335 180gb// gigabyte gtx 780 OC@1200mhz Core//win 8.1

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2013

Fixen fungerade finfint för mig iaf.

Moderkort: Msi Z87-G45 GAMING, Processor: Intel i7 4770K 3.5Ghz @ 4.6 Ghz, Grafikkort: Nvidia 760 GTX, RAM: Crucial Ballistix Sport 32GB 1600Mhz @ 2000Mhz, SSD: Samsung 840 120Gbx2 i raid0, Kylning: Corsair Hydro H100i,PnP Chassi: NZXT Phantom, Nätagg: XFX 850W XXX PRO Modular.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012

Funkade för mig när jag installerade från w7 till 8.1 utan att göra nåt

Chassi: Fractal Design Define R4, Moderkort: AsRock Z77 Pro4, PSU: Antec VP650PM 650W, CPU: Intel Core i5 3570K @ 4.3Ghz, HDD: 500GB Western Digital Caviar Green 3,5, SSD: Samsung 840 Pro Series 128GB, OS: Windows 7 Ultimate 64 Bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013

Hur fan kommer man åt registret då ?
Vart ska man söka ?

Samsung SyncMaster SA950 - Razer DeathAdder 2013 - Corsair Vengaence K65 - Beyerdynamic 990 Pro - Radeon XFX HD 7970 - G.Skill Ripjaws 2133Mhz 16Gb - Intel i5 3570K - ASRock Fatal1ty Professional Z77 - Corsair Carbide Air 540 High Airflow - Corsair Hydro H100i - Razer Goliathus Control - Steinberg UR22 - Razer Goliathus Speed - Intel SSD 120Gb - Samsung 250Gb SSD - Corsair AX 750W Modulärt - Fractal Design Adjust 108 - Steelseries Rival

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012

Gå in på Run och skriv regedit

Chassi: Fractal Design Define R4, Moderkort: AsRock Z77 Pro4, PSU: Antec VP650PM 650W, CPU: Intel Core i5 3570K @ 4.3Ghz, HDD: 500GB Western Digital Caviar Green 3,5, SSD: Samsung 840 Pro Series 128GB, OS: Windows 7 Ultimate 64 Bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Asteroid:

Ok? Utan tweaks? Out of the box? Jaha med windows 7 funkar det ja.. Men ej win8.1

Jag hade ju problem innan, och då funkade inte ens fixen för mig inne i regedit.

Kör windows 8.1, men ja, som jag sa, med senaste bios och ett par nya windows update så hade det fixat sig.

CPU: FX-8350 4.5 Ghz | Mobo: M5A97 R2.0 | Ram Corsair C10 1600 Mhz | Skärm: 1920x1080 27" | SSD: Kingston 120 GB | HDD: WDC 500 GB | GPU: Crossfire 6970 OC | HS: Corsair Vengeance 1500 | Ström: Corsair CX750 | Kylning: Corsair H80i Chassi: Corsair Carbide 330R | OS: Windows 7

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad eller Skövde
Registrerad
Dec 2006
Skrivet av puttepysen:

Jag hade ju problem innan, och då funkade inte ens fixen för mig inne i regedit.

Kör windows 8.1, men ja, som jag sa, med senaste bios och ett par nya windows update så hade det fixat sig.

Märkligt att ingen bekräftar det, inte ens på officiella corsair forums.

q9550@3,4Ghz, GTX275, 4GB DDR2 Corsair XMS2//HTPC AmdX2 4600+ passivt kyld med scythe ninja mini, Antec NSK 2480

Fractal design arc midi r2// core i7 4770k@ 4,4ghz :)
// corsair h100i // corsair hx 850m// asus maximus VI hero//
Corsair vengeance pro 2400mhz// intel ssd 335 180gb// gigabyte gtx 780 OC@1200mhz Core//win 8.1

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2006

Fungerade för mig också, tack för tipset.

Chassi: Fractal Design Arc || Moderkort: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 || Processor: Intel Core i7-2600K || RAM: Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 8 Gb || Grafikkort: XFX Radeon HD 7970 3GB GDDR5 || PSU: XFX ProSeries Core Edition 750W || SSD: Corsair Force GT 120GB || OS: Windows 10 ||Skärm: Dell UltraSharp U2412M

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Mar 2005

Tack för detta, denna lösning löste mitt problem, såg inte fläktarna och pumpen innan samt kunde inte byta färg på min h100i.

Allt verkar funka som det skall nu, tack tack

Mvh.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar
Registrerad
Dec 2008

Tack så jättemycket för denna tråd!

Precis införskaffat mig en H80i men blev lite fundersam när jag bara såg lite mätningar för GPU, CPU och hårddiskar. Ingen möjlighet till att styra pumpen osv.

Denna tråd löste mitt problem!

Spelar: Battlefield 4, DayZ SA, Guild Wars | Moderkort: Asus Maximus VI Hero | RAM: 8GB Corsair Vengeance | CPU: i7 4770k @ 3.5 GHZ | CPU-Kylare: Corsair H80i | Chassi: Fractal Design Define R3 | GPU: Gigabyte GTX 780 Ti Windforce OC | Nätaggregat: Corsair AX 850W 80+ GOLD | Operativsystem: Windows 8.1 Pro 64-Bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2009

Någon som kan berätta hur man gör? Jag kommer inte in på deras forum även fast jag är inloggad, har inte tillåtelse osv. Jättebra forum verkligen (:

CPU: 4790k Kylning: Corsair Hydro H100i MB: Asus Maximus GFX: MSI GTX 980 RAM: 16g 1600 HDD: Samsung SSD 850 PRO 256gb PSU: Evga Supernova 750 G2 OS: Windows 8.1 x64 CASE: Corsair 750D

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Okt 2003

De måste ha ändrat något för jag kommer inte åt länken längre heller :(.

.: AMD FX-9590 :. .: ASUS Crosshair V Formula-Z :. .: Crucial Ballistix Sport 16GB 12800 (2x8GB) :. .: Corsair H100i:. .: Gigabyte R9 290X :. .: Corsair Force GT 240GB :. .: Corsair Force GS 240GB :. .: Antec P280 :.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Mar 2005

Go into the registry and look for HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_1B1C&PID_0C04. For each port/path string you see under this (numbers and ampersands smushed together), open the "Device Parameters" and change the FOUR DWORD settings to 0 (AllowIdleIrpInD3, DeviceSelectiveSuspended, EnhancedPowerManagementEnabled, SelectiveSuspendEnabled). Reboot.

Windows 8.1 enables Selective Suspend on HID devices by default now, which is not supported on the current firmware of the H80i and H100i. I can confirm that this bug does not appear to exist with the older H80/H100 and USB Commander. Connectivity still isn't perfect, so I'm hoping that there's going to be a firmware update soon to fix this properly.

Mvh.