Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Piteå
Registrerad
Okt 2004

ang. Alphacool VPP655 / D5

Har en stycke sådan pump i min loop, kör för närvarande på nivå 3.
höjer jag minsta lilla så börjar den "knacka" nå så gud i helvete... går inte leva med det ljudet.

Min fråga då: är det så för alla? eller är det jag som har ett måndags exemplar?

Använder mig av denna top: Alphacool HF D5 TOP Plexi

CPU: AMD Ryzen 1700x || Mem: 16GB Corsair LPX 3000mhz || Mobo: Asus x370 Prime || GPU: EVGA Geforce GTX1080 || SSD: WD black 500GB m2 || OS: Linux Mint || Monitor: Dell 43" 4K P4317Q

Citera om du vill ha svar :)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Feb 2013

min knackar inte men på femte läget börjar man höra ett brummande utanför chassit.

Corsair 900d | i7 4930k @4,6GHz | ASUS Rampage IV Black | 2-way SLI EVGA 980 SC @1520/8000MHz | Corsair AX1200 | Kingston Beast 16GB @2400MHz | Sandisk Extreme II SSD 240 GB | Samsung Evo SSD 250 GB | Seagate 3TB 7200RPM | Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Pro | Asus Swift PG279Q IPS@165Hz G-Sync | Ducky SHINE2 MX Red | Philips Fidelio X1 | Logitech G502 Proteus Core
Watercooling: Alphacool D5|EK XTX 240|Alphacool UT60 NexXxos FC420|XSPC RX480 V3|Phobya 250 Res

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Piteå
Registrerad
Okt 2004
Skrivet av xxxPaladinxxx:

min knackar inte men på femte läget börjar man höra ett brummande utanför chassit.

kan du inte ta ett kort så jag får se vilka ut/ingångar du använder på toppen, börjar fundera om det har med det att göra elr nå

CPU: AMD Ryzen 1700x || Mem: 16GB Corsair LPX 3000mhz || Mobo: Asus x370 Prime || GPU: EVGA Geforce GTX1080 || SSD: WD black 500GB m2 || OS: Linux Mint || Monitor: Dell 43" 4K P4317Q

Citera om du vill ha svar :)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2009

Själv är den tyst på 1an, 2-3-4 vibrerar hela chassit på och 5 blir tyst med ett lite "svoshande" ljud

Chassi: Phanteks Enthoo Evolv ATX | Nätagg: FD Newton R3 1000w
CPU: I7 4790k | CPU-kylare: Custom Loop
MOBO: Asus Maximus VII Hero | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance @ 1600mhz CL9
GPU: MSI 1070 Armor OC
SSD: 2x Crucial MX100 256gb Raid 0

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Feb 2013
Skrivet av pellski87:

kan du inte ta ett kort så jag får se vilka ut/ingångar du använder på toppen, börjar fundera om det har med det att göra elr nå

kolla mitt galeri, för det finns bara en pump-ut på min top, och sedan är pump-in på baksidan.

Corsair 900d | i7 4930k @4,6GHz | ASUS Rampage IV Black | 2-way SLI EVGA 980 SC @1520/8000MHz | Corsair AX1200 | Kingston Beast 16GB @2400MHz | Sandisk Extreme II SSD 240 GB | Samsung Evo SSD 250 GB | Seagate 3TB 7200RPM | Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Pro | Asus Swift PG279Q IPS@165Hz G-Sync | Ducky SHINE2 MX Red | Philips Fidelio X1 | Logitech G502 Proteus Core
Watercooling: Alphacool D5|EK XTX 240|Alphacool UT60 NexXxos FC420|XSPC RX480 V3|Phobya 250 Res