Färgen på H100i kylarens lampa har gått från Vitt till Gult

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hufvudstaden
Registrerad
Mar 2009

Färgen på H100i kylarens lampa har gått från Vitt till Gult

Hallå SweC!

Jag har bara en fundering.

Det var ett litet tag sen jag öppnade chassit och nu idag fick jag bara för mig att göra det och ser då att dioden som lyser upp Corsair logan samt namnet på en H100i kylare har gått från vitt till gult. Känns sådär halv udda.

Någon som har en aning om vad det kan ha att göra med?

USEFUL LINKS:
Display driver uninstaller - Inet fri frakt - Sweclockers prestandaindex för grafikkort
i7 4770k - NH-D15 || GTX Titan - Accelero Xtreme III

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ronneby
Registrerad
Jan 2011

Om du kör med Corsairs program tiill pumpen så kan du köra vilken färg du vill. finns att hämta på deras sida.

Amd... oyes... Intel... oyes... Nvidia... oyes

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hufvudstaden
Registrerad
Mar 2009

Whaaaaaaaaat! Finns det program att kontrollera shitten med?!

Fan va jag gillar SweC ordentligt alltså.

Tackar som sjutton mate!

USEFUL LINKS:
Display driver uninstaller - Inet fri frakt - Sweclockers prestandaindex för grafikkort
i7 4770k - NH-D15 || GTX Titan - Accelero Xtreme III

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ronneby
Registrerad
Jan 2011

hah! Därför man ska läsa eventuella installtionspapper man får med

Amd... oyes... Intel... oyes... Nvidia... oyes

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hufvudstaden
Registrerad
Mar 2009

Ehuhhhmm, okejrå.

*edit*

I programmet Corsair Link så hittar jag parametrar för titanet, hårddiskarna och avg temp på cpu:n.
Inte själva H100i:n. Så den kommer jag inte åt.

Någon aning om vad som behövs göras för att det ska lira?

Lade till fråga

USEFUL LINKS:
Display driver uninstaller - Inet fri frakt - Sweclockers prestandaindex för grafikkort
i7 4770k - NH-D15 || GTX Titan - Accelero Xtreme III

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ronneby
Registrerad
Jan 2011
Skrivet av ikNo:

Ehuhhhmm, okejrå.

*edit*

I programmet Corsair Link så hittar jag parametrar för titanet, hårddiskarna och avg temp på cpu:n.
Inte själva H100i:n. Så den kommer jag inte åt.

Någon aning om vad som behövs göras för att det ska lira?

Välj fliken Groups, Sen under Grafikkortets fläkt till vänster så ska de finnas H100i Led1. Klicka på den, och kör hårt

Eller du kanske redan har hittat det vid denna tidpunkten, ursäkta för sent svar

Amd... oyes... Intel... oyes... Nvidia... oyes

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hufvudstaden
Registrerad
Mar 2009

Haha, nemas problemas.
Problemet är att det inte gör det, under fliken 'Groups' finns en (1) sensor, nämligen hastighetens på GTX Titanets fläkt.

Sen i listan finns det i7 Avt temp/activity, Titan core temp, Corsair drive, Seagate drive x2.

That's it. Känns jätte konstigt.

USEFUL LINKS:
Display driver uninstaller - Inet fri frakt - Sweclockers prestandaindex för grafikkort
i7 4770k - NH-D15 || GTX Titan - Accelero Xtreme III

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2012

Kanske har läckt in kylvätska till lampan så den nu lyser gult.

Lite olika intel datorer jag spelar och mixtrar på.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2006
Skrivet av ikNo:

Haha, nemas problemas.
Problemet är att det inte gör det, under fliken 'Groups' finns en (1) sensor, nämligen hastighetens på GTX Titanets fläkt.

Sen i listan finns det i7 Avt temp/activity, Titan core temp, Corsair drive, Seagate drive x2.

That's it. Känns jätte konstigt.

Du kanske glömt koppla en del av kablarna för din H100i tex USB kabeln, utan den funkar det inte..
http://www.corsair.com/us/media/cms/manual/49-000175_rev_AB_H...
http://www.corsair.com/us/media/cms/manual/Corsair-Link-Manua...

Cooler Master ATCS840, corsair AX750, Asus Sabertooth X58, i7 950, Highend vattenkylning, 12Gb Corsair, GTX275, Raptor 150, Spinpoint F1 1Tb x3, WD 640black, Windows 7 x64, Asus Xonar Essence STX. Skärm Dell U2711.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hufvudstaden
Registrerad
Mar 2009

Datorn är ihop byggd av Webhallen. USB:n som går från kylmodeulen går in i USB1314 porten på moderkortet.

Nu när jag sitter och kikar på länken du fixade ggustavsson så får jag en vag känsla av att Webhallen har gjort helfel.

Den där "Y-kabeln" som skall kopplas från kylmodulen mot fläktarna ligger i lådan som tillkom med köpet av datorn.

USEFUL LINKS:
Display driver uninstaller - Inet fri frakt - Sweclockers prestandaindex för grafikkort
i7 4770k - NH-D15 || GTX Titan - Accelero Xtreme III

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ronneby
Registrerad
Jan 2011
Skrivet av ikNo:

Datorn är ihop byggd av Webhallen. USB:n som går från kylmodeulen går in i USB1314 porten på moderkortet.

Nu när jag sitter och kikar på länken du fixade ggustavsson så får jag en vag känsla av att Webhallen har gjort helfel.

Den där "Y-kabeln" som skall kopplas från kylmodulen mot fläktarna ligger i lådan som tillkom med köpet av datorn.

Har du kommer fram till något?

Amd... oyes... Intel... oyes... Nvidia... oyes