Fabrikationsfel på Corsair H60, H100i och H80i ?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2007

Fabrikationsfel på Corsair H60, H100i och H80i ?

Tja.

Idag så fick jag ett meddelande från Inet ang. en order som jag väntar på. Tydligen så är det fabrikationsfel på senaste leveransen av Corsair H60, H100i och
H80i.

Är det någon som vet vad det är för ett fabrikationsfel? Kunde ej hitta någon information via Google.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2013

Kan väl vara pumpen som bråkar igen...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2007
Skrivet av Smygbas:

Kan väl vara pumpen som bråkar igen...

Ok. Inte första gången då alltså?
Är nybörjare när det gäller slutna vätskekylningsprodukter. Så man blir ju lätt lite nyfiken.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2013

Nix. Googla på h60 pump noise, så kan du se. Ska låta som en kaffebryggare ungefär. Hade själv en h60 innan, men den var det inga problem med, men om man kollar på youtube så kan dom låta ordentligt om det är fel.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2006

min backplate satt inte fast när man skulle montera dit den. Den glappade alltså mellan plate och chassi. Men det löste sig med brickor mellan plate och chassi. Det borde vara fel från tillverkaren.... Eller så är jag helt kass

Edit,fick hem min h60 i tisdags

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Arvidsjaur
Registrerad
Maj 2013

Köpte en h80i. Pumpen lät utta helvete. Och gängorna i radiatorn gick sönder utan att man drog åt hårt. Klickade till och sen så for skruven bara runt. Skickade in den och fick en ny. Hade i åtanke att man skulle vara försiktig med att skruva åt skruvarna då jag fick den nya. Men då jag började skruva åt lugnt så klickade det till. Så 3 av 4 skruvar satt lösa.kollade upp på internet och det verkar inte bara vara jag som har haft problem med det. Ska även lägga till att det glappa mellan backplate och kylarblocket på båda h80i. Prövade installera h80i på 2 moderkort men det glappade på båda. Men det löstes med att man tog nå brickor mellan backplate och moderkort. Sänktes 10 grader då jag satte ditt nå brickor. Slängde ut den ur datorn och kommer aldrig mer köpa ett slutet vattensystem av corsair.

Main:Chassi:Fractal define R5|Mb:Asus sabertooth z87|Cpu:i5 4670k|Vattenkylning:240+120+360 rad D5+D5 x-top|Gpu:Gigabyte Gtx 670|Ram:Corsair vengeance 16gb|Psu:Corsair Ax860|SSD:Samsung 830 128gb+Samsung 840 256gb|

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2002

Plockade ihop en ny dator i helgen med en H60 V2 kylare jag beställt från inet förra veckan och den låter något fruktansvärt högt jämfört med övriga systemet..

Verkar som gängorna i radiatorn gått sönder för mig också btw.. ändå är jag alltid väldigt försiktig med att dra åt nya prylar.

Mycket bra kvalité detta..

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2006

Man får vad man betalar för. Jag ångrar att jag inte köpte ett dyrare kit från en annan tillverkare. Min brummar också så in i helvetes mycket. Vibrerar i chassit.....

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Fristad
Registrerad
Jun 2013
Skrivet av Iksu:

min backplate satt inte fast när man skulle montera dit den. Den glappade alltså mellan plate och chassi. Men det löste sig med brickor mellan plate och chassi. Det borde vara fel från tillverkaren.... Eller så är jag helt kass

Edit,fick hem min h60 i tisdags

Jag hade samma problem, men visade sig att den fixerades när man monterade allt

Mobo: MSI Z77A GD55 | CPU: Intel Core i7 3770k| Ram: 8GB 1600MHz | GPU: Asus gtx780 DCII | Chassi: FD R4 | Kylning: Vattenkyld Cpu och Gpu med 140 + 280 ek rad | PSU: Corsair Hx1000i | HDD: Samsung ssd 120Gb, Intel ssd 120Gb | Skärm: Asus vg248qe

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nora
Registrerad
Jul 2013

corsair får bara sämre och sämre kvalitet på skiten dom kastar ut, iaf vad gäller deras slutna vätskekylare.

installera en H80i åt en polare och den glappa nå fruktansvärt men enligt corsair så ska det inte göra nått vilket får mig å tro att dom inte har den blekaste aning om vad dom snackar om.

Mitt förtroende för deras produkter har dock sedan länge vart borta då det nu förtiden enbart verkar vara massproducerat skit som får deras logga på sig.

MOBO: MSI Z97 Gaming 5, CPU: Core i5-4670K @ 4.5GHz, RAM: 4x4GB, GPU: SAPPHIRE radeon R9 390 NITRO @ 1150/1550MHz, SSD: A-data Premier PRO900 256GB, HDD WD Blue 320GB 2.25", Chassi: CoolerMaster Master Case 5 PRO, PSU: CoolerMaster V750 80+ Gold, Skärm: HP LP2475w

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Iksu:

min backplate satt inte fast när man skulle montera dit den. Den glappade alltså mellan plate och chassi. Men det löste sig med brickor mellan plate och chassi. Det borde vara fel från tillverkaren.... Eller så är jag helt kass

Edit,fick hem min h60 i tisdags

Det gjorde min H80i med men när man väl skruvar fast pumpen så dras allt åt så att glappet försvinner. Det oroade mig med först.

Core i7 4770K | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | Corsair Vengeance Pro 16 Gb 2400 Mhz | MSI GTX 980 Gaming 4G OC | Samsung 850 Pro SSD | Samsung 840 Pro SSD | Samsung EVO SSD 256 | ASUS Sonar STX | Corsair Hydro H80i | Cooler Master V1000 W PSU, Enthoo Primo chassi | ASUS ROG SWIFT PG278Q 27 " | SteelSeries Apex M800 | Logitech G602