Nytt grafikkort på ingång.. What to choose? :)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Visby
Registrerad
Mar 2011

Nytt grafikkort på ingång.. What to choose? :)

Hej! Sitter på ett MSI Geforce GTX 760 Twin Frozr men är sugen på att testa Radeon då jag hört mycket fint om det och är riktigt taggad på Mantle som är på ingång. Vilket Radeon-kort skulle ni rekommendera? Har funderat på en R9 290 då de ligger ganska schysst i pris atm (ca. 3500:-). Några tips / ideér?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Okt 2011

Varför läser du inte andra trådar, där finns ca 25 stycken trådar angående exakt samma fråga. För alla har denna hösten varit helt kaos, alla har typ lidit av beslutsångest, vilket jag också själv gjort.

Vänta till efter jul/nyår på de nya kylarna ifall du är sugen på AMD kort. DEt är vad jag rekommenderar. 290 är ett bra kort, ligger t.o.m på 3.100kr på komplett, men fläkten är högljud.

CPU: Intel i7 5930K @4.5ghz Kylning: Noctua D15 | GPU: SLI 780Ti OC | PSU: HXi 850 | SSD: 500+120GB | Chassi: Corsair 760t

Surfplatta: Samsung Tab Pro 8.4, Android 6.0
Telefon: Iphone 6s

Trädvy Permalänk
Moderator
Registrerad
Mar 2006

*** tråd låst ***

Jag har låst tråden eftersom det inte är tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne. Se forumreglerna:

Citat:

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

Om detta inte följs kan samtliga trådar komma att låsas och ämnet anses förbrukat. Var vänlig och använd den först skapade tråden. För att undvika problem läs gärna igenom forumreglerna och särskilt § 4 innan du skriver nytt inlägg i den tråden.

/KimTjik