Geforce GTX660 SLI fungerar inte i BF4

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Boden
Registrerad
Apr 2013

Geforce GTX660 SLI fungerar inte i BF4

Tjenare, Beställde hem ett till GTX660 för att få en liten prestandaskjuts i BF4.
Problemet är den att när jag aktiverar SLI i Nvidia panelen och går in i spelet så märker jag ingen skillnad alls på fpsen, känns även lite smålaggit (testar på ultra för att verkligen se skillnad)

Har tidigare haft 2st GTX660 när jag lirade BF3 men sålde det ena till en polare som behövde det bättre än vad jag gjorde då.
Så har kört SLI tidigare och då märkte man skillnad!

Har uppdaterat till nyaste Nvidia drivrutiner.
Någon som vet vad felet kan vara? eller haft samma problem?

Min setup ifall det spelar någon roll.

Moderkort : ASROCK Z77 EXTREME4 Z77, ATX
Processor : INTEL® CORE I5 3570K 3,4GHZ
Minne : CORSAIR VENGEANCE LOW PROFILE 8GB 1600MHZ 2X4GB
Grafikkort 1 : ASUS GEFORCE GTX660-DC2-OC-2GD5 2GB
Grafikkort 2 : ASUS GEFORCE GTX660-DC2-TOP-2GD5 2GB
SSD : SAMSUNG SSD 840 120GB
HDD : 2TB Seagate Barracuda
Nätagg : CORSAIR POWER SUPPLY ENTHUSIAST 750W TX MODULAR

Mvh Jonas!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2012

testa med MSi afterburner så du ser att båda korten får "load" annars kan det vara så att sli bryggan(?) eller att kortet inte har alla kablar/rätt ikopplade?

Case: Fractal Design Define R5 CPU: Intel Core i7 6700K MB: ASUS Z170 PRO GAMING GPU: ASUS GeForce GTX 1080 8GB ROG STRIX DC3 Gaming SSD:Samsung 850-Series EVO 500GB Memory: Corsair 32GB DDR4 2133MHz PSU: EVGA Supernova P2 850W