Beställningar på Komplett?

Permalänk
Medlem

Beställningar på Komplett?

God jul på er allihopa!

Jo det är så att jag tänkte skaffa ett nytt grafikkort och en ny processor, eftersom jag äntligen fått tillräckligt med cash :). Men det jag undrar lite över, är hur Komplett tar hand om beställningar såhär efter jul? T.ex. om jag skickar efter komponenterna imorgon, kommer det då att ta runt 2 veckor för dom att komma fram på grund utav helgdagar (Juldagen, Nyår osv)? Eller hur arbetar dom och posten dom här dagarna?

Vet att det kanske inte är just rätta forumsdelen att ställa denna fråga, men visste inte riktigt annars vart jag skulle skriva det.

Permalänk
Avstängd

Det lär inte hända mycket förrän efter nyåret. Komplett jobbar bara kontorstid vad jag förstår (med sådana saker i alla fall, inte kundtjänst osv.) och posten likaså. Kan du ta dig till någon hämtbutik så kan du komma runt postens ledighet i alla fall, men det är inte alla som bor nära en sådan.

Permalänk
Medlem

Fredag, den 27:e, är vanlig vardag. Så det är inte helt omöjligt att paket skulle kunna skickas då.

Permalänk
Medlem

Beställer du innan fredag har du antagligen sakerna på måndag.

Visa signatur

7800X3D - 4090 FE

Permalänk
Medlem
Skrivet av Haziza:

Beställer du innan fredag har du antagligen sakerna på måndag.

Okej. Men det verkar ju ganska lovande ändå

Permalänk
Postnord

Hej Diaxuzz,

Vi på Posten AB jobbar idag måndag, sen är har vi stängt tisdag, onsdag och är igång igen på torsdag till fredag. Måndag 6 januari är en röd dag. Leveranser görs alltså dessa dagar om Komplett har skickat iväg ditt paket.

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice på tel nr: 020-23 22 21 för ytterligare information. Önskar dig ett gott nytt år. Mvh. Juan på Postens Kundservice http://www.posten.se