något problem med mitt asus 760

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2013

något problem med mitt asus 760

Hejsan Jag har nyligen köpt en ny GPU: Asus GTX 760 2GB. Nu till problemet, när jag bara sitter vid datorn, spelar eller något så brukar grafikdrivrutinen sluta svara. jag har den senaste drivrutinen 331.82. det står stilla i upp till några minuter. enda sättet jag löst detta på hittills är att jag sänkt clockningen med ca 50 Mhz och då har det funkat. Fortfarande ett jobbigt problem.

MB: ASUS Z170-a CPU: Intel® Core™ i7-6700K 4,0Ghz Kylare: Evo 212 GPU: eVGA GTX 980TI RAM: 32 GB Corsair Vengeance LPX Red 2133Mhz SSD: Kingston 120 GB, 256 GB Intel 520, 2x Corsair LE Force 480 GB Lagring: 2TB (kommer ej ihåg tillverkare) PSU: Fractal Design Integra 750W
Chassi: Fractal Design Define R4

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012

Kanske borde reklamera kortet?

Intel i7-3770K@4,5GHz 1,275V - ASRock P67 Pro3 REV B3 - Corsair Vengeance Pro DDR3 2133MHz 2x8GB - MSI GTX 1080 Gaming X - Samsung 840 EVO 120GB - WD Caviar Black 6TB - Seagate SV35 2TB - Noctua NH-C12P SE14 - LG DVD+-RW - Corsair TX 650W - Antec One Hundred - Dell 25" UltraSharp U2515H

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Dec 2012

Testat ominstallera drivrutinerna? Kolla även drivrutinerna till moderkortet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2013

har fixat drivrutinerna till moderkortet. men ska nog ta och testa 331.92 Beta istället, andra som har haft samma problem när det gäller OC kort. får testa mig fram när jag har tid tack, update kommer senare

MB: ASUS Z170-a CPU: Intel® Core™ i7-6700K 4,0Ghz Kylare: Evo 212 GPU: eVGA GTX 980TI RAM: 32 GB Corsair Vengeance LPX Red 2133Mhz SSD: Kingston 120 GB, 256 GB Intel 520, 2x Corsair LE Force 480 GB Lagring: 2TB (kommer ej ihåg tillverkare) PSU: Fractal Design Integra 750W
Chassi: Fractal Design Define R4