ASUS 780 - Svart skärm - error meddelande "B2" vid uppstart

Permalänk
Medlem

ASUS 780 - Svart skärm - error meddelande "B2" vid uppstart

Hej!

Jag köpte nyligen ett ASUS GeForce GTX 780 3GB från inet och när jag har installerat grafikkortet och startar upp datorn igen får jag bara en svart skärm där det är ett blinkande _ uppe i vänstra hörnet och så står det B2 nere i vänstra.

Jag har rensat mina gamla drivrutiner för mitt 560ti som har fungerat felfritt sedan jag köpte det. Jag har även flashat BIOS till moderkortet och uppdaterat BIOS på grafikkortet (använde en kompis dator till hjälp för det).
Jag har testat att byta PCI plats på moderkortet och PCI-E kablarna till kortet och inget av det gör någon skillnad.
Att stoppa tillbaka 560ti fungerar perfekt, inga problem alls att starta det med det i.
För att mitt 560ti skulle fungera var jag tvungen att installera drivrutinerna till det före jag satte i kortet men det går inte denna gången för när jag startar datorn på det interna grafikkortet på moderkortet och sätter i 780 skivan som medföljde i lådan får jag upp en ruta som ber mig att sätta i kortet för att installationen ska kunna gå vidare.
Grafikkortet fungerade precis som det skulle när jag stoppade in det i min kompis dator för att se om det var något fel på det och installera en uppdatering av BIOS om det var så att den fungerade.

Moderkort: Z68A-GD65 (G3)
Grafikkort: ASUS GeForce GTX 780 3GB
Nätaggregat: Corsair HX750

Permalänk
Medlem

Kan nästan lova dig att en bios uppdate, kommer att lösa ditt problem

Edit

läste inte hela, sorry

Visa signatur

CPU: i7 3960X @ 4.6GHz MB: MSI BIG BANG XPOWER II RAM: G-SKILL 32GB SSD: SAMSUNG 840 EVO 250GB GPU: MSI GTX 580 3 WAY SLI PSU: ENERMAX PLATIMAX 1500W CHASSI: LITTLE DEVIL PC V8 SKÄRM: 3x BENQ 24" VATTENKYLNING: PHOBYA 3x480 + 1x120 RAD

Permalänk
Medlem

Jag har fått samma problem med mitt 780Ti , funkade felfritt sen så säger geforce experience att det är dags att uppdatera, det gick som det skulle sen när jag startar datorn så kommer jag till windows start skärmen och sen blir det svart.