Windows 8.1 Spotify fungerar inte

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2013

Windows 8.1 Spotify fungerar inte

Godafton, efter att jag installerade Windows 8.1 slutade Spotify fungera. Det går att starta programmet, men när jag ska logga in så fryser det sig och datorn börja lagga DIREKT. Om jag kikar i aktivitetshanteraren så bygger det upp mer och mer ram minne. Men ytters långsamt.

Någon som haft samma problem? Kan inte hitta lösning på Spotify forum.

#1: x99 Deluxe-II | i7 6800k | GTX 980 | 64GiB | 950 Pro 512GB | Xonar STX | HD650
#2: Microserver Gen8 | G1610T | 16GiB ECC #3: QNAP TS-639 Pro | 6x4TB Raid6
#4: Intel S2600CP4 | 2x Xeon E5-2670 | 128GiB ECC | UnRAID 6.3.5 | 41TB
Smartphone: LG G5 | Android 6.0 | Shure SE535

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2002
Skrivet av LudvigLindell:

Godafton, efter att jag installerade Windows 8.1 slutade Spotify fungera. Det går att starta programmet, men när jag ska logga in så fryser det sig och datorn börja lagga DIREKT. Om jag kikar i aktivitetshanteraren så bygger det upp mer och mer ram minne. Men ytters långsamt.

Någon som haft samma problem? Kan inte hitta lösning på Spotify forum.

Har inte stött på något liknande problem med Spotify i Win8.1.

Är Spotify det enda programmet du har problem med?

Intel i7 6850k || Asus X99-A II || Evga GTX 980Ti || Kingston HyperX Fury 2666 64GB || Samsung 950 Pro 512GB || XB270HU 1440p IPS G-Sync

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Mar 2010
Skrivet av LudvigLindell:

Godafton, efter att jag installerade Windows 8.1 slutade Spotify fungera. Det går att starta programmet, men när jag ska logga in så fryser det sig och datorn börja lagga DIREKT. Om jag kikar i aktivitetshanteraren så bygger det upp mer och mer ram minne. Men ytters långsamt.

Någon som haft samma problem? Kan inte hitta lösning på Spotify forum.

Kör 8.1 på min mac mini 2011 och använder spotify dagligen och inga problem alls. Funkar utmärkt på laptop med windows 8 också.

Kör du senaste spotify? har du installerat mycket utan att starta om datorn när du försöker logga in?

HTPC - Mac Mini Mid 2011
Ljud- Pionner VSX-417, Dynavoice F-6, Dnavoice C-4, Dynavoice S-4
UnRaid 6 Server - Dell T20 /w E3-1225v3, 8GB RAM, 12TB HDD + 120GB SSD
Bärbart Retina Macbook Pro 13" Early 2015 [i5, 128GB], Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Teclast x98 3G 64GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2013
Skrivet av evil penguin:

Har inte stött på något liknande problem med Spotify i Win8.1.

Är Spotify det enda programmet du har problem med?

Jajamensan, det är bara Spotify som det händer så med. Riktigt knasigt tycker jag. Har installerat om det utan framgång.

#1: x99 Deluxe-II | i7 6800k | GTX 980 | 64GiB | 950 Pro 512GB | Xonar STX | HD650
#2: Microserver Gen8 | G1610T | 16GiB ECC #3: QNAP TS-639 Pro | 6x4TB Raid6
#4: Intel S2600CP4 | 2x Xeon E5-2670 | 128GiB ECC | UnRAID 6.3.5 | 41TB
Smartphone: LG G5 | Android 6.0 | Shure SE535

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2013
Skrivet av Sweex:

Kör 8.1 på min mac mini 2011 och använder spotify dagligen och inga problem alls. Funkar utmärkt på laptop med windows 8 också.

Kör du senaste spotify? har du installerat mycket utan att starta om datorn när du försöker logga in?

Det var ett av de första programmen jag försökte installera efter att jag installerat OS. Gav upp då och försökte nu igen, ca fem veckor senare.
Senaste versionen då, och senaste versionen nu.

#1: x99 Deluxe-II | i7 6800k | GTX 980 | 64GiB | 950 Pro 512GB | Xonar STX | HD650
#2: Microserver Gen8 | G1610T | 16GiB ECC #3: QNAP TS-639 Pro | 6x4TB Raid6
#4: Intel S2600CP4 | 2x Xeon E5-2670 | 128GiB ECC | UnRAID 6.3.5 | 41TB
Smartphone: LG G5 | Android 6.0 | Shure SE535

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boden
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av LudvigLindell:

Jajamensan, det är bara Spotify som det händer så med. Riktigt knasigt tycker jag. Har installerat om det utan framgång.

Hade liknande problem, tankade hem senaste installern och då funkade det.. Testat det?

Använd citera-funktionen så blir allt mycket enklare!

i7 3770K 4,0Ghz Delid | ASUS Sabertooth Z77 | Corsair Vengeance LP 16Gb | GTX 980 Ti G1 Gaming 1500/8000Mhz | Corsair AX850 | NZXT Source 340W | Noctua NH-U12S | Noctua NF-A14 PWM / Noctua NF-S12A PWM

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2011

Jag har också Spotify och Win 8.1, inga problem här heller

Stationär PC: Chassi: Phanteks Enthoo EVOLV ATX MB: Asus Maximus VI Hero CPU: Intel Core i5-4670K @ 3.4GHz Kylning: Noctua NH-U12S GPU: MSI GeForce GTX 770 Gaming 2GB RAM: Crucial Ballistix Sport DDR3 16GB 1600MHz SSD: Intel 520 SSD 180GB HDD: WD Green 1TB, Toshiba 640GB samt fler HDD PSU: Corsair RM750X. Mobila enheter Mina Androidenheter och HP EliteBook 8470p. Citera om du vill ha ett garanterat svar från mig

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2013
Skrivet av kribol01:

Hade liknande problem, tankade hem senaste installern och då funkade det.. Testat det?

Installerade från senaste installern för ett par minuter sedan, ingen skillnad alls. "/

#1: x99 Deluxe-II | i7 6800k | GTX 980 | 64GiB | 950 Pro 512GB | Xonar STX | HD650
#2: Microserver Gen8 | G1610T | 16GiB ECC #3: QNAP TS-639 Pro | 6x4TB Raid6
#4: Intel S2600CP4 | 2x Xeon E5-2670 | 128GiB ECC | UnRAID 6.3.5 | 41TB
Smartphone: LG G5 | Android 6.0 | Shure SE535

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boden
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av LudvigLindell:

Installerade från senaste installern för ett par minuter sedan, ingen skillnad alls. "/

Använd citera-funktionen så blir allt mycket enklare!

i7 3770K 4,0Ghz Delid | ASUS Sabertooth Z77 | Corsair Vengeance LP 16Gb | GTX 980 Ti G1 Gaming 1500/8000Mhz | Corsair AX850 | NZXT Source 340W | Noctua NH-U12S | Noctua NF-A14 PWM / Noctua NF-S12A PWM

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Swedland
Registrerad
Maj 2006

avinstallera, rensa registret och installera igen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Sep 2011

Samma sak om du högerklickar på spotify, går till avancerat och väljer windows 7 kompatibelt läge?
Alternativt om du väljer att köra det som administratör?

Define R4 || i7 2700K || GTX 770 || Sidewinder X4 || DeathAdder 3.5

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2013
Skrivet av re187:

Samma sak om du högerklickar på spotify, går till avancerat och väljer windows 7 kompatibelt läge?
Alternativt om du väljer att köra det som administratör?

Ååh varför har jag inte tänkt på det.. Kompabilitetsläge fungerar utmärkt..

Tack så mycket!

#1: x99 Deluxe-II | i7 6800k | GTX 980 | 64GiB | 950 Pro 512GB | Xonar STX | HD650
#2: Microserver Gen8 | G1610T | 16GiB ECC #3: QNAP TS-639 Pro | 6x4TB Raid6
#4: Intel S2600CP4 | 2x Xeon E5-2670 | 128GiB ECC | UnRAID 6.3.5 | 41TB
Smartphone: LG G5 | Android 6.0 | Shure SE535

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004
Skrivet av LudvigLindell:

Ååh varför har jag inte tänkt på det.. Kompabilitetsläge fungerar utmärkt..

Tack så mycket!

Testat med ominstallation av dina ljuddrivrutiner?

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2013
Skrivet av Jalle64:

Testat med ominstallation av dina ljuddrivrutiner?

Allt annat ljud fungerar. Fast idag när jag började använda mitt nya headset vengeance 2100 så kan jag inte byta mellan olika ljudenheter mitt i en låt t.ex. Den bara slås av då.

#1: x99 Deluxe-II | i7 6800k | GTX 980 | 64GiB | 950 Pro 512GB | Xonar STX | HD650
#2: Microserver Gen8 | G1610T | 16GiB ECC #3: QNAP TS-639 Pro | 6x4TB Raid6
#4: Intel S2600CP4 | 2x Xeon E5-2670 | 128GiB ECC | UnRAID 6.3.5 | 41TB
Smartphone: LG G5 | Android 6.0 | Shure SE535

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004
Skrivet av LudvigLindell:

Allt annat ljud fungerar. Fast idag när jag började använda mitt nya headset vengeance 2100 så kan jag inte byta mellan olika ljudenheter mitt i en låt t.ex. Den bara slås av då.

Ja och då gör du vad?

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2013
Skrivet av Jalle64:

Ja och då gör du vad?

Startar om låten igen

Men jag orkade inte med alla buggar som var i mitt Windows, typ 9 av 10 gånger hängde det sig i shutdown skärmen och liknande saker så körde en ominstallation

#1: x99 Deluxe-II | i7 6800k | GTX 980 | 64GiB | 950 Pro 512GB | Xonar STX | HD650
#2: Microserver Gen8 | G1610T | 16GiB ECC #3: QNAP TS-639 Pro | 6x4TB Raid6
#4: Intel S2600CP4 | 2x Xeon E5-2670 | 128GiB ECC | UnRAID 6.3.5 | 41TB
Smartphone: LG G5 | Android 6.0 | Shure SE535

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004
Skrivet av LudvigLindell:

Startar om låten igen

Men jag orkade inte med alla buggar som var i mitt Windows, typ 9 av 10 gånger hängde det sig i shutdown skärmen och liknande saker så körde en ominstallation

Ominstallation till vad?

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud