Geforce Experience fungerar inte.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013

Geforce Experience fungerar inte.

Hejsan!
Jag formatterade om min dator och när jag ska installera Geforce Experience så stöter jag på problem.

Shadowplay går inte att installera så installationen går inte att slutföra. Det står dock att Geforce experience är installerat.
Så ifall jag försöker starta det så får jag först upp ett felmeddelande där det står "unable to connect to nvidia".
Efter det så startar applikationen men bara en svart ruta. Efter ett tag så är rutan inte svart längre men jag kan inte "connecta" till Nvidia, så jag kan inte ladda ner några drivisar.

Tacksam för hjälp!

Windows 8.1 btw.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2012
Skrivet av Tobim:

Hejsan!
Jag formatterade om min dator och när jag ska installera Geforce Experience så stöter jag på problem.

Shadowplay går inte att installera så installationen går inte att slutföra. Det står dock att Geforce experience är installerat.
Så ifall jag försöker starta det så får jag först upp ett felmeddelande där det står "unable to connect to nvidia".
Efter det så startar applikationen men bara en svart ruta. Efter ett tag så är rutan inte svart längre men jag kan inte "connecta" till Nvidia, så jag kan inte ladda ner några drivisar.

Tacksam för hjälp!

Windows 8.1 btw.

Råkar du köra en "N" version av Windows 8.1? isåfall måste du tanka Media Features för att Shadowplay ska installeras, hade förövrigt problem med att GFExperience inte villa öppnas med, och det slutade med att jag tankade drivrutinerna från hemsidan och efter det så fungerade GeForce Experience som det skulle med.

i7 4790k - Corsair H80i - ASUS MAXIMUS VII Ranger Z97 16 GB Corsair Vengeance CL9 1600MHz
ASUS GTX 980 STRIX - Corsair Carbide Air 540 - Razer Deathadder - Ducky Shine 3 TKL MX Brown - Astro A40 - ASUS PG278Q ROG Swift

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013
Skrivet av Zodiam:

Råkar du köra en "N" version av Windows 8.1? isåfall måste du tanka Media Features för att Shadowplay ska installeras, hade förövrigt problem med att GFExperience inte villa öppnas med, och det slutade med att jag tankade drivrutinerna från hemsidan och efter det så fungerade GeForce Experience som det skulle med.

Prövade göra det tidigare, men det var inte felet.
:/

EDIT:
Geforce Experince fungerar nu, men med detta meddelande :
http://i.imgur.com/lltHky7.png