Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2013

Datorn startar ej!

Såå har då köpt en ny dator i delar, fick hem alltsammans idag och har ny byggt ihop hella alltet. Men när jag nu ska starta den kommer en dovt litet pip från psu:ET och inget mer händer. De lyser en lampa på moderkortet, inget mer än det, har testat att ta ur grafikkortet men ändå inget! Uppskattar hjälp!

Kevin

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2013
Skrivet av kekkekillen:

Såå har då köpt en ny dator i delar, fick hem alltsammans idag och har ny byggt ihop hella alltet. Men när jag nu ska starta den kommer en dovt litet pip från psu:ET och inget mer händer. De lyser en lampa på moderkortet, inget mer än det, har testat att ta ur grafikkortet men ändå inget! Uppskattar hjälp!

Kevin

Kolla att verkligen ALLT sitter som det ska

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2013

I hel het ja, skulle väll bara det som är fel i så fall

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2013

Fel 8pin kontakt haha, tack ändå

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

Distanser till moderkortet? Annars gå igenom alla kablar och kolla att de sitter i ordentligt.

# too late....kul att det funkar.

Old:NZXT Gurdian 921RB / Intel i5 2500K 4.5MHz/ G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL DDR3 1600 Mhz Ripjaws / 1TB Samsung SpinPoint F3 SATA-2 7200RPM / Corsair SSD Force 3 Series 90GB / Asus P8Z68-V / AXP 850W / Zotac GTX580 1536MB PCI-E AMP 950 MHz / Samsung SATA 22x DVDRW L/S / Windows 7 x 64 / Artic Frezeer 13 pro.

New: Nzxt 630/MSI Z170A KRAIT GAMING 3X/Intel Core i5 6600K 4.4 GHz/Deepcool Captain 120/Corsair Vengeance LPX White 16GB/GTX1070 Dual 8 gig/EVGA GQ 750W/Toshiba 1TB 7200rpm 32MB/WD Blue Low Power 2TB/Intenso 2.5" SSD SATA III 240GB/SteelSeries Apex 350/Razer Abyssus/Acer Predator XB240H 24" 1ms 144hz/ 6-pack pripps.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2013

De funkade, tack ändå!