Multiple IRP Complete Requests - Blue screen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Dec 2008

Multiple IRP Complete Requests - Blue screen

Hejsan

Vet inte om jag postat rätt, men gör ett försök.

Får blue screen stup i kvarten (10-tal om dagen) med detta felmeddelande. Har uppdaterat alla drivrutiner och installerat om mina grafikkorts-drivrutiner från grunden. Har gjort en memory check med windows och allt var OK.

Kör windows 8.1.

All hjälp uppskattas!

Chassi: Fractal Design R4 Vit Moderkort: Gigabyte GA-Z77X-UD3H CPU: Intel Core i5-3570K, 4200 MHz (42 x 100) GPU: Asus GTX680 DCUII PSU: Cooler Master Pro Gold 1200w RAM: 16GB Corsair PC12800 HDD: Samsung 830 256GB, 2TB Seagate Green, 3x1TB WD Green

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ängelholm
Registrerad
Nov 2005

Vad har du för virus program installerat ?

Har läst om liknande problem och då har det varit McAfee som varit boven i dramat.
Vilket iofs inte är konstigt då det programmet är rena dyngan (i mina ögon).

/Homer_S

INTEL Core i7 6700K @ 4.6GhZ| Gigabyte GA-Z170 Gaming 3 | NVidia GTX1080 TI| 2x8Gb Vengeance PRO RED 2400 MhZ DDR4 | Samsung 950-Series PRO 256Gb M.2 | EVGA Supernova 1300WATT 80+ Gold| 27" Acer Predator XB271HU IPS| G910 Orionspark & G900 Chaos Spectrum | Sennheiser PC363D Headset

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Jan 2010

Har samma problem.
I mitt fall har iaf problemet identifierats.
Kanske är det någon koppling till ditt

http://www.sweclockers.com/forum/22-microsoft-windows/1275224...

i5 6600k @ 4.6Ghz | MSI GTX 980 Ti | GB Z170-Gaming K3 | DDR4 2400 MHz 16GB | Intel SSD 330 Series 120GB | Seagate Barracuda 2TB | Hitachi 500GB | EVGA 750W G2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Dec 2008

Jag har faktiskt hamachi installerat. Provar ta bort det. Har inget antivirus men kan ladda ner ett och scanna.

Chassi: Fractal Design R4 Vit Moderkort: Gigabyte GA-Z77X-UD3H CPU: Intel Core i5-3570K, 4200 MHz (42 x 100) GPU: Asus GTX680 DCUII PSU: Cooler Master Pro Gold 1200w RAM: 16GB Corsair PC12800 HDD: Samsung 830 256GB, 2TB Seagate Green, 3x1TB WD Green

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2007

Har exakt samma problem och det var nog Hamachi som spökade för mig med! Håller tummarna.

| CPU: Intel 6700K@4.6GHz | GPU: EVGA GTX 1080 SC | Moderkort: Asus Z170 Pro Gaming | RAM: Corsair LPX 16GB@2133MHz | CPU-Kylare: Noctua NH-U12P SE2 | Primär SSD: Samsung 840 EVO 250GB | Sekundär SSD 1: Samsung 850 EVO 500GB | Sekundär SSD 2: Intel 320 120GB | Ljudkort: Asus Xonar Essence STX | Nätaggregat: Corsair RM750x Chassi: Fractal Design R4 | Kringutrustning: Dell U2515H, Dell U2412M, Filco Majestouch 2 TKL, Filco Majestouch 2, Logitech G900, Sennheiser HD650