Tangetborg beter sig konstigt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Nov 2011

Tangetborg beter sig konstigt.

Hejsan hejsan.

Idag när jag skulle återställa en äldre dator pga "polisviruset" så strular tangenbordet.

När jag startar datorn fungerar tangenbordet som vanligt. Men när jag kommer fram till boot-menyn och har valt att botta från skiva ska jag bekräfta att jag vill boota från skivan, men då är tangetbordet stendött. Går detta att lösa på något vis?

Skickades från m.sweclockers.com

AMD PII X6 1055T@3.5 | ASUS GTX770DC II | VaTyst! Ren Sten | Gigabyte GA-FX990-UD7 | 8GBDDR3 | TRE STJÄRNOR 850 EVO 250+750GB HDD | KorsLuft RM550x | KorsLuft Karbid 600q | AOC i2481FXH | StålSerier Rival 300 | Logitech G610 Orion Brun | Sennheiser HD598SE

Citera för svar :) Kylpasta på profilbilden...

Trädvy Permalänk
Avstängd
Registrerad
Dec 2013
Skrivet av GoldenFan:

Hejsan hejsan.

Idag när jag skulle återställa en äldre dator pga "polisviruset" så strular tangenbordet.

När jag startar datorn fungerar tangenbordet som vanligt. Men när jag kommer fram till boot-menyn och har valt att botta från skiva ska jag bekräfta att jag vill boota från skivan, men då är tangetbordet stendött. Går detta att lösa på något vis?

koppla in det tillfälligt i ps/2-porten istället...med adapter, givetvis.

Skickades från m.sweclockers.com

///M4

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av GoldenFan:

Hejsan hejsan.

Idag när jag skulle återställa en äldre dator pga "polisviruset" så strular tangenbordet.

När jag startar datorn fungerar tangenbordet som vanligt. Men när jag kommer fram till boot-menyn och har valt att botta från skiva ska jag bekräfta att jag vill boota från skivan, men då är tangetbordet stendött. Går detta att lösa på något vis?

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av hoski:

koppla in det tillfälligt i ps/2-porten istället...med adapter, givetvis.

Skickades från m.sweclockers.com

Ibland så kan det svåra sig med USB-adapter/ps/2 men helt klart en bra idè att prova.

Funkar inte det, så måste du låna/köpa/stjäla ( o b s att det var ett skämt ) ett tangentbord med ps/2 och ställa in i BIOS/UEFI att du aktiverar USB, tror felet ligger där.

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[NAS DNS-323 3TB][Skärmar=24",24",24" Eyefinity]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz,HD 6950 2GBFoto [Nikon D3100][70-300/35 1,8/18-55

Trädvy Permalänk
Avstängd
Registrerad
Dec 2013
Skrivet av skog1s:

Ibland så kan det svåra sig med USB-adapter/ps/2 men helt klart en bra idè att prova.

Funkar inte det, så måste du låna/köpa/stjäla ( o b s att det var ett skämt ) ett tangentbord med ps/2 och ställa in i BIOS/UEFI att du aktiverar USB, tror felet ligger där.

i uefi/bios funkar alltid tangentbordet, oavsett inställningar. om det mitt förmodan inte gör det är det bara att resetta cmos, för med default-inställningar ska det funka.
ett alternativ är att prova en annan usb-port.

Skickades från m.sweclockers.com

///M4

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Edsbyn
Registrerad
Sep 2011

*Tangetborg
*Tangenbord
*Tangetbordet

Nej, Det heter Tangentbord

Stationära:- FD Define C - MSI Z87 G45 - 4770K @4,3Ghz + Corsair H110 med 2x Noctua NF-A14 - Corsair Vengeance PRO 2133mhz 2x8GB - XFX Pro series 850w - MSI GTX 1080 Gaming X -2x Samsung 850 EVO 250GB -
Bärbar: Asus G75VX - MSI GE73VR
Monitor: Asus PB278Q + LG 27EA73LM 27" Headset: Steelseries Siberia 800 Mus: Logitech G602 Tangentbord: Func KB-460

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av skog1s:

Ibland så kan det svåra sig med USB-adapter/ps/2 men helt klart en bra idè att prova.

Funkar inte det, så måste du låna/köpa/stjäla ( o b s att det var ett skämt ) ett tangentbord med ps/2 och ställa in i BIOS/UEFI att du aktiverar USB, tror felet ligger där.

Redan provat med adapter, inget resultat.

AMD PII X6 1055T@3.5 | ASUS GTX770DC II | VaTyst! Ren Sten | Gigabyte GA-FX990-UD7 | 8GBDDR3 | TRE STJÄRNOR 850 EVO 250+750GB HDD | KorsLuft RM550x | KorsLuft Karbid 600q | AOC i2481FXH | StålSerier Rival 300 | Logitech G610 Orion Brun | Sennheiser HD598SE

Citera för svar :) Kylpasta på profilbilden...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av H4nsson:

*Tangetborg
*Tangenbord
*Tangetbordet

Nej, Det heter Tangentbord

Får be om ursäkt för min slarviga stavning.

AMD PII X6 1055T@3.5 | ASUS GTX770DC II | VaTyst! Ren Sten | Gigabyte GA-FX990-UD7 | 8GBDDR3 | TRE STJÄRNOR 850 EVO 250+750GB HDD | KorsLuft RM550x | KorsLuft Karbid 600q | AOC i2481FXH | StålSerier Rival 300 | Logitech G610 Orion Brun | Sennheiser HD598SE

Citera för svar :) Kylpasta på profilbilden...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av hoski:

i uefi/bios funkar alltid tangentbordet, oavsett inställningar. om det mitt förmodan inte gör det är det bara att resetta cmos, för med default-inställningar ska det funka.
ett alternativ är att prova en annan usb-port.

Skickades från m.sweclockers.com

Försökt med detta också, inget resultat.

AMD PII X6 1055T@3.5 | ASUS GTX770DC II | VaTyst! Ren Sten | Gigabyte GA-FX990-UD7 | 8GBDDR3 | TRE STJÄRNOR 850 EVO 250+750GB HDD | KorsLuft RM550x | KorsLuft Karbid 600q | AOC i2481FXH | StålSerier Rival 300 | Logitech G610 Orion Brun | Sennheiser HD598SE

Citera för svar :) Kylpasta på profilbilden...