Inget liv med nytt radeon hd 7750 i burken..

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2014

Inget liv med nytt radeon hd 7750 i burken..

Har en två år gammal "burk" som jag har haft geforce gt 630 i, idag fick jag ett radeon hd 7750 low profile men jag fick det inte att fungera.

Trodde först det var psu (300w) så jag åkte och köpte ett cooler master B 600w men det hjälpte inte heller.

Har följande moderkort:
SAPPHIRE TECHNOLOGY Pure Platinum - Socket 1155 - Chipset Intel H61 Express - mini-ITX

I5 3470
8gb ddr3
500gb sata2 7200rpm
Vanlig dvd brännare

Inga extra fläktar.

Kan det vara grafikkortet som är kasst?? För enligt många forum så ska kortet fungera med 300w

Trädvy Permalänk
Testpilot, Geeks Gaming
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av Darkic:

Har en två år gammal "burk" som jag har haft geforce gt 630 i, idag fick jag ett radeon hd 7750 low profile men jag fick det inte att fungera.

Trodde först det var psu (300w) så jag åkte och köpte ett cooler master B 600w men det hjälpte inte heller.

Har följande moderkort:
SAPPHIRE TECHNOLOGY Pure Platinum - Socket 1155 - Chipset Intel H61 Express - mini-ITX

I5 3470
8gb ddr3
500gb sata2 7200rpm
Vanlig dvd brännare

Inga extra fläktar.

Kan det vara grafikkortet som är kasst?? För enligt många forum så ska kortet fungera med 300w

Du kan behöva uppdatera Bios på moderkortet.

Synpunkter på min moderering? Kontakt:
| PM:a mig | Maila mig | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret |
Testpilot, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin
| Geeks Gaming Discord-server |
Forumregler

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2014

Hej,

Jag har senaste bioset installerat.

Något mer förslag?