Bäst hemsida för onlinekonferanser.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
östersund
Registrerad
Sep 2010

Bäst hemsida för onlinekonferanser.

Min manna är sugen på att sätta upp en egen webconferans, detta betyder att en person betalar via paypal(eller annat bra betalsätt) och kan sedan logga på något sätt för att see hennes "stream". Jag är helt vilse vad gäller detta och undrar om ni kan ge tips på de bästa tjänsterna som finns idag och gärna dela med er av erfarenhet.

Hon vill altså att man ska kunna see henne på en strea, höra henne prata och alla som kollar kan chatta med varandra. Sedan ska det gå att spela in så att andra kan se innehållet en speciell tid efteråt (inte så viktigt). Detta är ju i princip twitch men utan betalningen, så jag antar att betalning antingen knyts till ett konto eller ger en en engångkod.

All fakta ni kan bidra med skulle uppskattas enormt!

chassi: cooler master stryker.RAM: 16GB.CPU: i7 2600knätagg: corsair AX750W.GPU: R) 390X. HDD:4TB + 120GB SSD

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Du ska söka efter "pay per wiev streamning system" typ https://www.ustream.tv/platform/pro
men troligen så krävs det lite anpassning för att det ska bli som ni tänkt det.

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.