Kan inte installera program, logga in på skype, uppdatera m.m

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2014

Kan inte installera program, logga in på skype, uppdatera m.m

Hej,

Det här började idag. Jag använder en Acer v3-571g som är lite över ett år gammal.
Problemet är att idag bestämde jag mig för att laga klienten till League of legends. Den fastnade så jag tog bort hela spelet och försökte att installera om det. Då kom det upp "an error occurred while writing installation information to disk". Jag blev lite orolig och började att kolla om några andra saker inte fungerade. Då upptäckte jag att jag inte kan felsöka nätverket "ett oväntat fel har uppstått" samma sak när jag prövade windows update. Jag kan inte logga in på skype, det alternerar mellan att vara något I/O fel vad nu det är och att jag inte kan logga in pga att en annan instans kan vara igång.

Jag vet inte om något annat inte fungerar men har någon den minsta aning om vad det skulle kunna vara och vad jag skulle kunna göra?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2014

Jag löste det genom att följa instruktionerna i den här videon.

http://www.youtube.com/watch?v=5bh-idZF7o0

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av HipsterMcHip:

Jag löste det genom att följa instruktionerna i den här videon.

http://www.youtube.com/watch?v=5bh-idZF7o0

Välkommen till Swec.

Och all heder till dig för att du postade lösningen. Det märks att du är en gammal forumräv

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[NAS DNS-323 3TB][Skärmar=24",24",24" Eyefinity]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz,HD 6950 2GBFoto [Nikon D3100][70-300/35 1,8/18-55

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skogen i norra Uppland!
Registrerad
Okt 2002
Skrivet av HipsterMcHip:

Jag löste det genom att följa instruktionerna i den här videon.

http://www.youtube.com/watch?v=5bh-idZF7o0

Tjo. Skönt att det löste sig. Vill bara applådera också att du visade hur du löste det.

Fractal Design Define R4: ASUS Z87-A: Intel Core i7 4770K: Noctua NH-D14: ASUS GTX Titan Black: Team Group Zeus 16GB (2 x 8GB) 1600MHz - Blå: Samsung 840 EVO SATA III 2,5" SSD 120GB: Samsung EVO 840 PRO SATA III 2,5" SSD 256 GB: Western Digital Caviar Green 2TB 64 MB: ASUS DRW-24F1ST DVD±R/RW SATA Svart: Corsair Power Supply 750W CX Builder Series 80+: ASUS PB278Q: Windows 8.1 Svensk 64.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av Beginner:

Tjo. Skönt att det löste sig. Vill bara applådera också att du visade hur du löste det.

Javisst är det skönt att se.
Finns dom som varit med bra mycket längre och som skriver "problem löst, tråd kan låsas" och så får Mod gå in och be om en lösningsförklaring.

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[NAS DNS-323 3TB][Skärmar=24",24",24" Eyefinity]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz,HD 6950 2GBFoto [Nikon D3100][70-300/35 1,8/18-55