Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2014

Ny Dator men ingen bild?

Jag har precis delar och kopplat ihop allt genom att följa manuellen man fick av produkterna men när jag startar datan så kommer där ingen bild men datan är igång?

Jag har:
MSI Z87-G43 Gaming motherboard
ASUS HD 7770 1GB Grafikkort
Corsair CX500 Nätaggregat
Intel Core i5-3470 Processor
2x2GB ram minne ifrån min gamla dator
1tb hdd också ifrån min gamla dator

Vad kan göra att det inte blir någon bild?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2012

Testat annan kabel? Vad exakt går ingång, har du möjlighet att testa med annan skärm eller och med ett annat grafikkort? Det kan vara en mängd olika saker, börja med att utesluta de du enklast kan testa själv.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2002

Den processorn passar inte till det moderkortet,
Olika socket.

System: i7 4790k | Asus Maximus VII Hero Z97 | 16GB Adata Red | MSI GTX 1070 | Noctua NH-U12S | Lagring SSD: Samsung 850 Pro 256GB, Samsung 850 EVO 1TB, 2x Crucial MX100 512GB | HDD: >20TB | NZXT H440W | EVGA Supernova G2 750W | 32" Philips BDM3270QP | 27" Dell U2713HM | SteelSeries Apex M800 | Logitech G502 Proteus Spectrum | Logitech Z-623 | Windows 10 Eng |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Södermanland
Registrerad
Dec 2011

måste fråga hur moderkortet och processorn går ihop?

|Asus RIVG x79|4930k 4.5GHz 1.28v|Noctua NH-D15S|GTX Titan 1175/1500MHz|EVGA SuperNova P2 750w|
|16GB Team Group Vulcan 2133MHz CL10|Samsung 840 250GB + 2TB Green|FD Arc Mini R2|
|Qnix 2710|AKG K242 HD|Ducky G2Pro Dyesub PBT MX Brown|

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2014

Tack! hade läst fel....
Iväg o byte nu!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

https://www.komplett.se/msi-z77a-gd65-socket-1155/743926 3:e gen i5:a har sockel 1155. Sorry men sant. Det jag länkade passar, om nu cpu:n e hel.....

Old:NZXT Gurdian 921RB / Intel i5 2500K 4.5MHz/ G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL DDR3 1600 Mhz Ripjaws / 1TB Samsung SpinPoint F3 SATA-2 7200RPM / Corsair SSD Force 3 Series 90GB / Asus P8Z68-V / AXP 850W / Zotac GTX580 1536MB PCI-E AMP 950 MHz / Samsung SATA 22x DVDRW L/S / Windows 7 x 64 / Artic Frezeer 13 pro.

New: Nzxt 630/MSI Z170A KRAIT GAMING 3X/Intel Core i5 6600K 4.4 GHz/Deepcool Captain 120/Corsair Vengeance LPX White 16GB/GTX1070 Dual 8 gig/EVGA GQ 750W/Toshiba 1TB 7200rpm 32MB/WD Blue Low Power 2TB/Intenso 2.5" SSD SATA III 240GB/SteelSeries Apex 350/Razer Abyssus/Acer Predator XB240H 24" 1ms 144hz/ 6-pack pripps.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Södermanland
Registrerad
Dec 2011

hur gick det?

|Asus RIVG x79|4930k 4.5GHz 1.28v|Noctua NH-D15S|GTX Titan 1175/1500MHz|EVGA SuperNova P2 750w|
|16GB Team Group Vulcan 2133MHz CL10|Samsung 840 250GB + 2TB Green|FD Arc Mini R2|
|Qnix 2710|AKG K242 HD|Ducky G2Pro Dyesub PBT MX Brown|

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2014

Det fixade sig:D