Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sörping
Registrerad
Maj 2005

Datorn sparar inte nya nätverket?!

Hej!

Har flyttat och därmed även bytt namn på mitt nätverk, men problemet jag har är att min htpc inte sparar det nya nätverket. Varje gång jag startar datorn så ligger gamla nätverket kvar och jag måste ansluta det nya igen. Någon som har tips på hur jag ska lösa detta?

(jag vet att jag kan byta tillbaka namnet på nätverket, men har nu konfigurerat alla andra datorer/skrivare till det nya nätverket)

i5 3450 @ Turbo 3.9GHz || Asus GTX 660Ti || 8gb Corsair Vengeance LP @ 1600MHz || Asus P8Z77-V LX || Intel 535 SSD 120gb || Corsair VX550W || Cooler Master Silencio 550

Det var inte jag!...... Förresten var det inte bara jag!

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2012

Hej! Är de gamla nätverket borttaget från HTPC? Om det gamla ligger kvar så väljer HTPC:n det nätverket som default.

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Det är väl trådlöst du menar?
Gå in på hantera trådlösa nätverk och rensa listan.

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sörping
Registrerad
Maj 2005

ja, det är trådlöst. Det konstiga är att jag tagit bort det gamla och lagt in det nya nätverket. Men när jag startar om datorn så är det som innan igen :S

Skickades från m.sweclockers.com

i5 3450 @ Turbo 3.9GHz || Asus GTX 660Ti || 8gb Corsair Vengeance LP @ 1600MHz || Asus P8Z77-V LX || Intel 535 SSD 120gb || Corsair VX550W || Cooler Master Silencio 550

Det var inte jag!...... Förresten var det inte bara jag!

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Den lägger alltså tillbaka raderade profiler och tar bort din nya ?
prova att ominstalelra nätverksdrivern i så fall.

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sörping
Registrerad
Maj 2005
Skrivet av mrqaffe:

Den lägger alltså tillbaka raderade profiler och tar bort din nya ?
prova att ominstalelra nätverksdrivern i så fall.

Japp, prövade att installera om drivarna, då försvann det gamla nätverket, men den sparar inte det nya :S

Skickades från m.sweclockers.com

i5 3450 @ Turbo 3.9GHz || Asus GTX 660Ti || 8gb Corsair Vengeance LP @ 1600MHz || Asus P8Z77-V LX || Intel 535 SSD 120gb || Corsair VX550W || Cooler Master Silencio 550

Det var inte jag!...... Förresten var det inte bara jag!

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Har du provat systemåterställning?

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sörping
Registrerad
Maj 2005
Skrivet av mrqaffe:

Har du provat systemåterställning?

Till när ska jag återställa då?

i5 3450 @ Turbo 3.9GHz || Asus GTX 660Ti || 8gb Corsair Vengeance LP @ 1600MHz || Asus P8Z77-V LX || Intel 535 SSD 120gb || Corsair VX550W || Cooler Master Silencio 550

Det var inte jag!...... Förresten var det inte bara jag!

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Så tidigt du kan

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Sep 2007

Ibland måste man avinstallera och beroende på vad man har problem/misstänker orsakar felet även ta bort kvarlämnade mappar. Annars blir orsaken kvar nånstans. Det stora problemet är att få bort allt det gamla innan man uppdaterar/installerar igen.

I värsta fall får du ge upp, ta bort och installera om Windows osv.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sörping
Registrerad
Maj 2005
Skrivet av panpo98:

Ibland måste man avinstallera och beroende på vad man har problem/misstänker orsakar felet även ta bort kvarlämnade mappar. Annars blir orsaken kvar nånstans. Det stora problemet är att få bort allt det gamla innan man uppdaterar/installerar igen.

I värsta fall får du ge upp, ta bort och installera om Windows osv.

Installera om Windows är det absolut sista jag gör pga av alla inställningar i xbmc osv.
Jag prova att installera om nätverkskortet, då försvann iaf det gamla nätverket, men det nya sparas inte, jävligt märkligt fel.

i5 3450 @ Turbo 3.9GHz || Asus GTX 660Ti || 8gb Corsair Vengeance LP @ 1600MHz || Asus P8Z77-V LX || Intel 535 SSD 120gb || Corsair VX550W || Cooler Master Silencio 550

Det var inte jag!...... Förresten var det inte bara jag!