Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014

GTX 760 BSOD

Tjena!

Har problem med mitt nya gtx 760. Fick kortet igår och satte då in det, installerade senaste drivrutinerna från Nvidias hemsida. Allt fungerade bra spelade csgo i 2-3 timmar, sen fick jag första blue screenen. Rebootade datorn och fortsatte spela 4 timmar ungefär.

Imorse när jag skulle starta datorn så har jag konstant fått denna blue screen. Har försökt att installera äldre drivrutiner, ibland kommer jag inte ens in i windows. Medans ibland så kommer jag in och kan försöka starta program men till slut så kraschar det. Det enda som funkar är felsäkert läge.

BSOD meddelandet: http://img63.imageshack.us/img63/1743/p1040416e.jpg

Skulle uppskatta om någon med liknande problem eller har lyckats lösa det kan komma med inputs. Mina specs finns i min signatur, är medveten om att CPUn är gammal men tycker inte att det borde resultera i Blue screen. Men jag kan ha fel.

Tack på förhand!

MOBO: Asus P7P55D-E LX CPU: Intel Core i5 760 ~ Cooler Master Hyper 212 Evo GPU: Asus Geforce GTX 760 DC2 OC 2GB RAM: Corsair 1600MHZ (2x4GB)
CHASSI:Fractal Design R4 Pearl Black PSU: Corsair CX600M
LAGRING Samsung SSD 850 EVO 250GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Aug 2013
Skrivet av andihr:

Tjena!

Har problem med mitt nya gtx 760. Fick kortet igår och satte då in det, installerade senaste drivrutinerna från Nvidias hemsida. Allt fungerade bra spelade csgo i 2-3 timmar, sen fick jag första blue screenen. Rebootade datorn och fortsatte spela 4 timmar ungefär.

Imorse när jag skulle starta datorn så har jag konstant fått denna blue screen. Har försökt att installera äldre drivrutiner, ibland kommer jag inte ens in i windows. Medans ibland så kommer jag in och kan försöka starta program men till slut så kraschar det. Det enda som funkar är felsäkert läge.

BSOD meddelandet: http://img63.imageshack.us/img63/1743/p1040416e.jpg

Skulle uppskatta om någon med liknande problem eller har lyckats lösa det kan komma med inputs. Mina specs finns i min signatur, är medveten om att CPUn är gammal men tycker inte att det borde resultera i Blue screen. Men jag kan ha fel.

Tack på förhand!

Gick du från AMD till nVidia? Har du kört drive sweeper?

Skickades från m.sweclockers.com

har en vit data

100 fps på lol i high

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014

Jag gick från ett gammalt Nvidia 8600GT, har kört drive sweeper och fick då bort de gamla drivrutinerna. Men det tycks inte hjälpa :/

MOBO: Asus P7P55D-E LX CPU: Intel Core i5 760 ~ Cooler Master Hyper 212 Evo GPU: Asus Geforce GTX 760 DC2 OC 2GB RAM: Corsair 1600MHZ (2x4GB)
CHASSI:Fractal Design R4 Pearl Black PSU: Corsair CX600M
LAGRING Samsung SSD 850 EVO 250GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014

Testade precis att köra utan grafikkortsdrivrutiner utan bara vanligt VGA-Bildskärmkort. Då funkar det får ingen blue screen. Så det känns som att det är drivers som det är fel på.

MOBO: Asus P7P55D-E LX CPU: Intel Core i5 760 ~ Cooler Master Hyper 212 Evo GPU: Asus Geforce GTX 760 DC2 OC 2GB RAM: Corsair 1600MHZ (2x4GB)
CHASSI:Fractal Design R4 Pearl Black PSU: Corsair CX600M
LAGRING Samsung SSD 850 EVO 250GB