Kan inte se på YouTube-videor efter att ha installerat GTX 770?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nykarleby, Finland
Registrerad
Jan 2006

Kan inte se på YouTube-videor efter att ha installerat GTX 770?

Hejsan.

Jag är ledsen att jag måste skapa flera trådar ikväll, men jag fick hem mitt GTX 770 ikväll och har nu installerat kortet och drivrutinerna till det. Men nu när jag försöker titta på en YouTube-video, så ser jag ingenting, inte ens kontrollerna för uppspelning eller kvalitet på videon.

Är det någon som hört talas om något liknande innan och kanske har en lösning? Jag har försökt googla, men hittade ingenting som kunde hjälpa mig med detta problem.

Tacksam på förhand!

Edit: Kan tillägga att detta endast verkar beröra Google Chrome. Jag kan se videor i Internet Explorer.

Acer Predator G3-605 - I7 4790 - 16GB DDR3 - 256+1TB - GTX 970 4GB - Logitech G402 Hyperion Fury - BenQ GL2320HDB - BenQ GL2460 - Viewsonic VX2370SMH - Das Keyboard Model S Brown - Audio-Technica AT-2020
Youtube

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Olofström
Registrerad
Feb 2012

Installera om flash player.

http://get.adobe.com/se/flashplayer/

Chassi: Fractal Design R5 CPU: Intel i7 6700K RAM: 16Gb DDR4 Moderkort: Asus Z170 Pro Grafik: GTX 1080 STRIX OS: W10
Bra Steam design: Metro for Steam Bra gaming VOIP: Discord

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nykarleby, Finland
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Cooling23:

Gjorde det nyss, samma grej.

Acer Predator G3-605 - I7 4790 - 16GB DDR3 - 256+1TB - GTX 970 4GB - Logitech G402 Hyperion Fury - BenQ GL2320HDB - BenQ GL2460 - Viewsonic VX2370SMH - Das Keyboard Model S Brown - Audio-Technica AT-2020
Youtube

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Olofström
Registrerad
Feb 2012
Skrivet av Finlandssvensken:

Gjorde det nyss, samma grej.

Installera om Google Chrome.

Chassi: Fractal Design R5 CPU: Intel i7 6700K RAM: 16Gb DDR4 Moderkort: Asus Z170 Pro Grafik: GTX 1080 STRIX OS: W10
Bra Steam design: Metro for Steam Bra gaming VOIP: Discord

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nykarleby, Finland
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Cooling23:

Installera om Google Chrome.

Är det verkligen nödvändigt? Funkade mycket väl tidigare idag. Låter orimligt att ett nytt grafikkort skulle påverka det. Allt annat flash-baserat funkar också.

Acer Predator G3-605 - I7 4790 - 16GB DDR3 - 256+1TB - GTX 970 4GB - Logitech G402 Hyperion Fury - BenQ GL2320HDB - BenQ GL2460 - Viewsonic VX2370SMH - Das Keyboard Model S Brown - Audio-Technica AT-2020
Youtube

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Olofström
Registrerad
Feb 2012

Enda lösningen jag kan komma på är:

1. Installera om drivrutinen
2. Installera om Chrome
3. Installera om Flash player

Mer kan jag inte komma på. Kanske andra kommer med andra lösningar snart (hoppas).

Chassi: Fractal Design R5 CPU: Intel i7 6700K RAM: 16Gb DDR4 Moderkort: Asus Z170 Pro Grafik: GTX 1080 STRIX OS: W10
Bra Steam design: Metro for Steam Bra gaming VOIP: Discord

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jan 2014

Testa att byta till HTML5-spelaren här

Corsair Carbide 500R | i5 4670K | Asus 1070 Dual | Ballistixsport 4x4GB | GB Z87-HD3 | Samsung 850 Pro 128GB SSD | Seagate 1TB HDD | CM 600W | Samsung DVD |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nykarleby, Finland
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av TroubleBaker:

Testa att byta till HTML5-spelaren här

Gjorde det, vilket fungerar. Tyder på att det är flash som busar, men jag kan inte göra mycket mer än jag redan gjort åt det.

Acer Predator G3-605 - I7 4790 - 16GB DDR3 - 256+1TB - GTX 970 4GB - Logitech G402 Hyperion Fury - BenQ GL2320HDB - BenQ GL2460 - Viewsonic VX2370SMH - Das Keyboard Model S Brown - Audio-Technica AT-2020
Youtube

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2011

Det är antagligen hårdvaruaccelerationen av flash som ställer till det.
Försök stänga av det genom att högerklicka på flash.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nykarleby, Finland
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Larre77:

Det är antagligen hårdvaruaccelerationen av flash som ställer till det.
Försök stänga av det genom att högerklicka på flash.

Det fungerar skapligt idag, men jag ska ta och se vad som händer om jag gör så, tack för tipset!

Acer Predator G3-605 - I7 4790 - 16GB DDR3 - 256+1TB - GTX 970 4GB - Logitech G402 Hyperion Fury - BenQ GL2320HDB - BenQ GL2460 - Viewsonic VX2370SMH - Das Keyboard Model S Brown - Audio-Technica AT-2020
Youtube

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

prova:
in i Chrome, gå till chrome://plugins/, och inaktivera pepflashplayer.dll

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014
Skrivet av Finlandssvensken:

Gjorde det, vilket fungerar. Tyder på att det är flash som busar, men jag kan inte göra mycket mer än jag redan gjort åt det.

Har faktiskt samma problem med mitt 760. Kör på HTML5 så har inte orkat bry mig om att fixa det mer än standardåtgärder. Konstigt är det dock.

Edit: Det funkade faktiskt nu när jag testade. Måste ha varit något med nya drivare kanske.

Define R4 / 4770k / Hydro H80i / Gigabyte GTX 760 / MSI Z87-G45 / A-Data 8GB 1600 MHz / EVO Basic 250GB / 3TB Seagate / Corsair 750W RM 80+ Gold Modular / BenQ 21.5" 1920x1080 x3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nykarleby, Finland
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av m4gnify:

prova:
in i Chrome, gå till chrome://plugins/, och inaktivera pepflashplayer.dll

Ska ta och titta på det. Tackar.

Skrivet av cSx:

Har faktiskt samma problem med mitt 760. Kör på HTML5 så har inte orkat bry mig om att fixa det mer än standardåtgärder. Konstigt är det dock.

Edit: Det funkade faktiskt nu när jag testade. Måste ha varit något med nya drivare kanske.

Ingen aning här heller, det funkar till 90% för mig nu efter att jag stängde ner datorn över natten.

Acer Predator G3-605 - I7 4790 - 16GB DDR3 - 256+1TB - GTX 970 4GB - Logitech G402 Hyperion Fury - BenQ GL2320HDB - BenQ GL2460 - Viewsonic VX2370SMH - Das Keyboard Model S Brown - Audio-Technica AT-2020
Youtube