Problem med flash/webbläsaren/youtube

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Problem med flash/webbläsaren/youtube

Hej!
Jag har problem med att flash "laggar" till ibland, vid spel av flashspel får jag att bilden (men inte ljudet) fryser till under 1/2 till 1 sekund, under den här tiden tar spelet inte emot något input. Med jämna mellanrum så kraschar flash helt med felmeddelandet att flash har slutat fungera.
Youtube har samma problem, bilden fryser en kort stund medans ljudet går.

Problemet med att flash kraschar titt som tätt hade jag tidigare också men sen jag byggde min nya dator har jag det här nya problemet, alla "riktiga" spel funkar utan problem.

Dator:
operativsystemet ligger på ssd.

operativsystem: Windows 8.1 64
cpu: Intel Core i5-4670K
cpu kylare: Noctua CPU-Kylare NH-U12P SE2
moderkort: ASUS Z87-A
minne: Corsair Vengeance Low Profile 8GB (2x4)
grafikkort: Gigabyte GeForce GTX 770 4GB
ssd: Samsung 840 EVO Series SSD 120GB
hårddisk: Seagate Intern Hårddisk Barracuda 2TB
nätaggregat: Corsair CX 600W
temperaturer: har inte kollat full belastning men ligger på 28c på processorn just nu.

Tack på förhand!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2010

Flash är inte direkt stabilt, vilken browser använder du? Chrome har ju sin egen variant av Flash så om du använder den kan du testa med någon annan eller tvärtom.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Glömde skriva att jag använder firefox, har testat chrome tidigare men det funka inte heller.
Ska kanske testa någon mer.