Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2010

Problem då jag ska starta min dator

jag har problem då jag start min dator först piper den två gånger sedan kommer det upp som jag bifogar på bilderna , första bilden då rullar det på och händer saker men på andra bilden har jag kolla på ca 20 min utan att något händer och händer samma sak då jag starta om datan , jag har moder kort asus p7h55-m pro någon som kan hjälpa mig?

här är bilderna , http://www.ladda-upp.se/bilder/yvbnfrtufhtyxr/ och http://www.ladda-upp.se/bilder/zjmrtxwdfumps/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Maj 2013
Skrivet av fredde_lol:

jag har problem då jag start min dator först piper den två gånger sedan kommer det upp som jag bifogar på bilderna , första bilden då rullar det på och händer saker men på andra bilden har jag kolla på ca 20 min utan att något händer och händer samma sak då jag starta om datan , jag har moder kort asus p7h55-m pro någon som kan hjälpa mig?

här är bilderna , http://www.ladda-upp.se/bilder/yvbnfrtufhtyxr/ och http://www.ladda-upp.se/bilder/zjmrtxwdfumps/

Går det komma in i bios och reseta bios? annars återställ de genom att dra ut cmos batteriet eller följ ditt mb instruktioner.
Kanske kan hjälpa!

|ASUS RAMPAGE IV EXTREME X79 S-2011 EATX | Intel i7 4930K @4.7GHz | Corsair H110i | 32GB Corsair Dominatior Platinum 1866MHz | Nvidia GeForce GTX 780Ti|Corsair Force GT 240GB SSD| Corsair AX 1200i |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2010

Jo först kommer ett pip ljud sen någon sekund senare kommer det andra det är en kort paus imellan

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2010

Dom fungerade innan det hände då kunde jag spela men senare samma dag fick jag dom problemen

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2010
Skrivet av OlleBolleBus:

Går det komma in i bios och reseta bios? annars återställ de genom att dra ut cmos batteriet eller följ ditt mb instruktioner.
Kanske kan hjälpa!

Okej men går att göra så om mina minnen är trasig på datorn?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2010
Skrivet av Puttefnasket:

http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage...

Är du hundra på att du bara hör två st pip?

http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm

Kolla att minnena sitter i ordentligt!

Okej den sista länken är det till mitt moderkort?

Trädvy Permalänk
Moderator
Registrerad
Mar 2006

*** tråd modererad ***

Jag har raderat flera inlägg i tråden p.g.a. diskussion som bryter mot forumregel § 7. Eftersom problemet tycks vara hårdvarurelaterat låter jag dock tråden vara kvar.

/KimTjik