Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bollnäs
Registrerad
Jan 2007

Corsair H100

Tjena, har ett problem med min Corsair H100.
Det går inte längre att välja fläktfart manuellt på vattenblocket.
Den går i full fart och den enda symbolen som lyser är den lilla "gubben"...

Någon som vet vad detta beror på och hur det åtgärdas??? (vad betyder det när "gubben" lyser)
Hittar inget om detta vare sig i manualen eller på Corsairs hemsida....

Tacksam för svar Mvh.

Intel Core I7 4930K, ASUS Rampage IV Black Edition, ASUS STRIX GTX980TI 6GB SC, Kingston HyperX Beast DDR3 2400Mhz 32GB, Corsair Force GT SSD 120GB x2 Raid 0, Seagate Baracuda SSHD 2TB,
Corsair H100i Vattenkylning, Corsair Obsidian 650D, ASUS ROG Swift 27" 165Hz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010

Menar du då pumpen? Den vill du väl ha på max konstant.

Världens ondska rangordnas enligt följande:
Personer som fuskar i spel
"Nedladdnings annonser" på nedladdningshemsidor
Copyswede
TS som inte svarar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bollnäs
Registrerad
Jan 2007

Ja, jag menar på pumpen... och NEJ jag vill inte ha fläktarna på max hela tiden...

Intel Core I7 4930K, ASUS Rampage IV Black Edition, ASUS STRIX GTX980TI 6GB SC, Kingston HyperX Beast DDR3 2400Mhz 32GB, Corsair Force GT SSD 120GB x2 Raid 0, Seagate Baracuda SSHD 2TB,
Corsair H100i Vattenkylning, Corsair Obsidian 650D, ASUS ROG Swift 27" 165Hz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010

Vänta lite nu. Om du menar pumpen så finns det inga fläktar att tala om. Pumpen ska gå på max så att fläktarna kan variera sin hastighet.

Världens ondska rangordnas enligt följande:
Personer som fuskar i spel
"Nedladdnings annonser" på nedladdningshemsidor
Copyswede
TS som inte svarar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011
Skrivet av Alexander7938:

Vänta lite nu. Om du menar pumpen så finns det inga fläktar att tala om. Pumpen ska gå på max så att fläktarna kan variera sin hastighet.

Det sitter en knapp på pumpen som man kan reglera fläktarna med.
Det förutsätter ju då att man faktiskt kopplat in fläktarna på pumpen.

Om det har fungerat förut för TS så kan det ju vara så att den gått sönder.
Corsair hänger ju här på forumet i sin egen forumdel -> http://www.sweclockers.com/forum/127-corsair/
Dom brukar även vara smidiga i supportärenden.