Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Apr 2011

Java-problem!

Jag vet inte om jag ställer frågan på rätt ställe men:

Java-problem:
ClassNotFoundException
pclient.main.ChatClient.class

Att installera om java fungerar inte. Jag är verkligen inte kunnig i java.
Sidan är wargamerroom.com.

Dealjer:
------
c: rensa konsolfönster
f: slutför objekt i slutförandekö
g: skräpinsamling
h: visa det här hjälpmeddelandet
l: dumpa klassladdarlista
m: skriv ut minnesförbrukning
o: triggerloggning
q: dölj konsol
r: ladda policykonfiguration igen
s: dumpa system- och distributionsegenskaper
t: dumpa trådlista
v: dumpa trådstack
x: rensa klassladdarcache
0-5: ange spårningsnivån till <n>

Hjälp uppskattas!

GA-Z77P-D3 - Intel Core i7 2600 3,4GHz - CM hyper 212 evo
Crucial MX100 128GB SSD/OCZ Trion 480gb SSD + 1TB Western Digital Caviar Black 64MB
GTX 970 STRIX - LG IPS 277L monitor
Corsair 16GB (4x4096MB) 1600 mhz XMS3
Corsair TX 650W 80+Övrigt: LG G4, Lenovo miix 2, ideapad 100 15

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Zion
Registrerad
Apr 2004

Det funkade för mig, testa att köra i en annan webbläsare se om det hjälper?
Testa att rensa cache i webbläsaren?

[ i5-6600K @ 4.7Ghz || Corsair H110 GTX || 16GB DDR4 || ASUS Z170 Pro Gaming || Asus ROG 1080 Strix @ 2100+/11Ghz+ ]
Unigine Superposition 1080p; 17487 @ Medium; 4594 @ Extreme
"One is always considered mad, when one discovers something that others cannot grasp."
- Ed Wood

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Apr 2011
Skrivet av Ferrat:

Det funkade för mig, testa att köra i en annan webbläsare se om det hjälper?
Testa att rensa cache i webbläsaren?

Nix. Detta har jag också testat och tyvärr är det inte så enkelt:(

GA-Z77P-D3 - Intel Core i7 2600 3,4GHz - CM hyper 212 evo
Crucial MX100 128GB SSD/OCZ Trion 480gb SSD + 1TB Western Digital Caviar Black 64MB
GTX 970 STRIX - LG IPS 277L monitor
Corsair 16GB (4x4096MB) 1600 mhz XMS3
Corsair TX 650W 80+Övrigt: LG G4, Lenovo miix 2, ideapad 100 15

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Maj 2008

Hmm, ändrat miljövariablerna på datorn?(helt vild chansning )

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Okt 2011

Google Chrome? 64-bitars windows?

h+

Main: Ncase M1, MSI Z170 mITX, Intel i7 6700, GTX 980 Ti, 16 GB 2400 Mhz, Samsung 850 Evo 500GB, Silverstone SFX 600watt
Portable: Microsoft Surface Pro 4, i7, 8 GB, 256 GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hildesheim
Registrerad
Jan 2014

har du den senaste version?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Apr 2011
Skrivet av Valentin_N:

har du den senaste version?

Ja, jag har senaste versionen. Att byta mellan 32 och 64 bit verkar inte fungera heller (som avast föreslog).

GA-Z77P-D3 - Intel Core i7 2600 3,4GHz - CM hyper 212 evo
Crucial MX100 128GB SSD/OCZ Trion 480gb SSD + 1TB Western Digital Caviar Black 64MB
GTX 970 STRIX - LG IPS 277L monitor
Corsair 16GB (4x4096MB) 1600 mhz XMS3
Corsair TX 650W 80+Övrigt: LG G4, Lenovo miix 2, ideapad 100 15