Har problem skriva "@" i e-post fält i Windows 8.1 PRO sv.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Har problem skriva "@" i e-post fält i Windows 8.1 PRO sv.

Hej, nyligen installerade Windows 8.1 PRO sve 64-bit oem, men jag kan inte alltid skriva in "@" i e-post fält i de 95% fallet. Då måsta jag kopiera "@" från en annan webbsidan för att ange någon e-post adressen. Några få gånger lyckade jag med det men vet inte varför. Jag har nordisk tangentbord. Hjälpa mig lösa problemet tack. /Dav

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2013

Tryck altGr istället för ctrl alt

#1: x99 Deluxe-II | i7 6800k | GTX 980 | 64GiB | 950 Pro 512GB | Xonar STX | HD650
#2: Microserver Gen8 | G1610T | 16GiB ECC #3: QNAP TS-639 Pro | 6x4TB Raid6
#4: Intel S2600CP4 | 2x Xeon E5-2670 | 128GiB ECC | UnRAID 6.3.5 | 41TB
Smartphone: LG G5 | Android 6.0 | Shure SE535

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Tack för snabb svar. Men det är AltGr jag använda jämt. 95% tid fungera inte. Provade annan tangentbord, samma problem. Inte ens på virtuellt tangentbordet. /Dav

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2013

Om du har nvidia så är det något snabbkommando som annvänder exakt altgr + 2 så du får stänga av det.

MAIN: AMD Ryzen 1700x@4GHz | ASUS PRIME B350-PLUS | Corsair 16GB | Sapphire R9 390 | Qnix QX2710 115Hz
SRV1: 2x Intel Xeon E5450 | 32GB ECC | 6x 146GB RAID 6 | CentOS
SRV2: 1x Intel Xeon E5450 | 6GB ECC | 6x 146GB RAID 6 | pfSense

"I can show you a real Tunnel Snake, Amata."

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2012

Det klassiska felet brukar vara ifall du har "Asus GPU Tweak" installerat. Det programmet har ett snabbtangentkommando som använder ctrl-alt-2 för någon inställning. Samma tangentkommando är snabel-a.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Bra tips. Jag har nvidia, men vet ej om jag har det som kortkommandon. Ska undersökt det och åtkommer sen. Tusen tack /dav

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Aug 2009

Det är väl kanske snarare så att det funkar med ctrl+alt+2 och inte med altgr+2, så har det varit för mig sedan någon hotfix tillbaka. Säkerligen är det någon uppdatering till något program som strular, har personligen dock varken asus eller nvidia mjukvaror inne.

ASUS P9X79 | RX 580 | Corsair DDR3 XMS3 8x8Gb | Intel I7 3820 | 2x Samsung 840 Pro 256Gb + 1 Intel 520 256 + 1 Crucial M500 256Gb
DELL XPS 15 | I7 | 512GB | 16GB ram | 4K EYEFINITY

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Hur hitt jag asus gpu tweak och den snabbtangent? Jag har asus gtx760 med nvidia GeForce experience 1.8.2 installerat. /Dav

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2013
Skrivet av Davzh:

Hur hitt jag asus gpu tweak och den snabbtangent? Jag har asus gtx760 med nvidia GeForce experience 1.8.2 installerat. /Dav

Settings -> Hotkey -> Klicka bort "Enable HotKey"

MAIN: AMD Ryzen 1700x@4GHz | ASUS PRIME B350-PLUS | Corsair 16GB | Sapphire R9 390 | Qnix QX2710 115Hz
SRV1: 2x Intel Xeon E5450 | 32GB ECC | 6x 146GB RAID 6 | CentOS
SRV2: 1x Intel Xeon E5450 | 6GB ECC | 6x 146GB RAID 6 | pfSense

"I can show you a real Tunnel Snake, Amata."

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Konstig nog, nu började jag testa skriva in "@" i MS Word med AltGr-2 och OK, så fungerade sen i epost inmatnings fält. Provade ctrl-alt första gång xså, det gick inte för mig. /Dav

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Tack all hjälp för idag. Problem se ut bota, för tillfälliga iaf. Jag åtkommer om det hända igen. /Dav