Kan inte alt-tabba i Windows

Permalänk

Kan inte alt-tabba i Windows

Hej. Min kompis har ett problem med windows 7 64bit home edition. När han försöker tabba så går det inte, allt syns i en split-sekund sen går han tillbaka till det programmet som han ville tabba ifrån. Spelar ingen roll om det är fullscreen eller ej. Själva funktionen att alt-tabba verkar vägra att fungera. Är det något vanligt i windows? Själv har jag aldrig haft detta problem.

Sökte på google i flera timmar utan resultat. Gör denna post som en sista utväg. Min kompis har försökt med flera olika "fixes" men ingen har funkat. När han startar om dator funkar det i några minuter. Någon som kan hjälpa oss med detta problemet? Tack på förhand.

Permalänk
Medlem

Provat start + tab istället?

Visa signatur

Chassi: Corsair 4000D CPU: Intel i7 11700K RAM: 32Gb DDR4 Moderkort: ASUS Z590-F
Grafik: RTX 3070 Ti OS: W11 SSD: M.2 1TB snabb som tusan

Permalänk

Start + tab funkar inte heller. Ingen aning om vad som spökar.

Permalänk
Medlem

Har han testat ett annat tangentbord?

Har haft liknande problem med ett som slutade klara att "hålla in" tab.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Det är inte tangentbordet. Det verkar funka när han stänger av windows aero temat. Funkar på classic layout, men ser förjävligt ut

Permalänk

Bump. Behöver fortfarande hjälp, har ingen aning hur man fixar detta problemet eftersom jag aldrig upplevt det. Känns som att jag behöver en windows expert. Kan det ha något att göra med att han har windows 7 home edition? Själv kör jag med ultimate och det verkar ju fungera ordentligt.