Tv-ljudet fungerar inte efter inkopplad hemmabio

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

Tv-ljudet fungerar inte efter inkopplad hemmabio

Hej,

Köpte en Onkyo hemmabio för en vecka sen. När jag kopplade in den fungerar den felfritt genom boxern och med bluetooth. Dock började att koppla den genom tv och det fungerade bra några minuter. Efter ett tag började ljudet från tv:n hacka, därför bytte jag till att köra genom boxern.

Det som hänt nu är att ljudet på tv inte fungerar överhuvutaget.När jag kopplar in hdmi från dator till tv fungerar det inte utan det hackar. När jag kollar på tv och kopplar in tv:ns egna ljud hackar det också. Ljudet genom tv:n verkar ha gått sönder på något sätt. Det intressanta är att när jag testar ljudet på tv:n genom felsökning så fungerar testljudet på tv:n felfritt. Det är alltså när ljudet kommer från externa saker som boxer, hemmabio och dator.

Är det någon som har en aning om vad problemet kan vara?

Tacksam för svar!

Hälsningar Erik

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Har du provat att köra digitalt utan att använda hdmi ?

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.