Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

får bsod när jag stänger av prime95

som titeln jag får bsod när jag stänger av prime95 när jag kör med stock vcore och stock ghz. samma sak när jag överclockar
det räcker med att köra prime i 5 min så går det inte att stänga av utan bsod. nån som kan veta vad det är för fel?
30C i idle och 50C i prime

tacksam för hjälp

bsod

win8.1|amd fx 8320 4.2 ghz|gigabyte gtx 660 2gb oc|gigabyte 990fxa ud5|8gb ram|Fractal Design Integra R2 750W|Fractal Define S|CM 212 evo

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Värmland
Registrerad
Jan 2008

Hackad av killen i Watch_Dogs.

Prova kör Memtest?

Har du nån mjukvara till moderkortet typ ASUS AI Suite installerat?

| Corsair 650D | Intel Core i7 2600K | Custom Water Cooling | 16GB G.Skill Ripjaws X | Be Quiet! E9 680W 80+ Gold |

| ASUS P8P67 Deluxe | <Tillfälligt 660 Ti> | 2x Samsung 850 Pro 256GB | WD Caviar Black 1TB + 2TB |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014
Skrivet av LeVvE:

Hackad av killen i Watch_Dogs.

Prova kör Memtest?

Har du nån mjukvara till moderkortet typ ASUS AI Suite installerat?

ska testa memtest

har asrock extreme tuning utility

win8.1|amd fx 8320 4.2 ghz|gigabyte gtx 660 2gb oc|gigabyte 990fxa ud5|8gb ram|Fractal Design Integra R2 750W|Fractal Define S|CM 212 evo

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127.0.0.1
Registrerad
Sep 2003

Det är nog spänningen som droppar, kanske för låg vcore eller ett nätagg som inte hinner ljämna ut innan det går i botten. Kör du med energisparfunktioner aktiverade?

1: Intel i7-3930K | 32GB Corsair Dominator GT | Asus Rampage IV Extreme x79 | 2 x 1080 GameRock Premium 8GB | 2 x Samsung Pro 840 512GB | Corsair AX1200i | BenQ XL2411 24" / W1070 135" | Bose QC25 | Windows 10 Pro x64 | HTC Vive |
2: Intel Core i7-4700HQ | 32GB RAM | Intel HM87 Express | GTX 780M | 17" | Windows 10 x64 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skogen
Registrerad
Dec 2013
Skrivet av LeVvE:

Hackad av killen i Watch_Dogs.

Jaa. Du ska bara veta vad ungdomar kan gör med telefoner efter de har "tränat" på det spelet
https://www.youtube.com/watch?v=olQll0_6yZQ

|CPU| - Intel i7 4820K 4.5Ghz |GPU| - Radeon R9 290 + Tri-X kylare eftermonterad |MoBo| - Gigabyte X79-UP4 |RAM| - Team Group Xtreem Vulcan 4X4 GB 2133Mhz CL9 |CPU kylare| - Noctua NH-D14 |PSU| - EVGA Supernova 1300W G2 |Chassi| - Fractal Design Define R4 | Airsoftare norr om Västerås! :D

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014
Skrivet av Dalton Sleeper:

Det är nog spänningen som droppar, kanske för låg vcore eller ett nätagg som inte hinner ljämna ut innan det går i botten. Kör du med energisparfunktioner aktiverade?

stock Vcore är 1.4 med 3.0 ghz. psu är bara 2 veckor. kör inte med energisparfunktion

win8.1|amd fx 8320 4.2 ghz|gigabyte gtx 660 2gb oc|gigabyte 990fxa ud5|8gb ram|Fractal Design Integra R2 750W|Fractal Define S|CM 212 evo

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Värmland
Registrerad
Jan 2008
Skrivet av Marre09:

ska testa memtest

har asrock extreme tuning utility

Kan prova avinstallera "asrock extreme tuning utility" då också, se om det funkar.

| Corsair 650D | Intel Core i7 2600K | Custom Water Cooling | 16GB G.Skill Ripjaws X | Be Quiet! E9 680W 80+ Gold |

| ASUS P8P67 Deluxe | <Tillfälligt 660 Ti> | 2x Samsung 850 Pro 256GB | WD Caviar Black 1TB + 2TB |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014
Skrivet av LeVvE:

Kan prova avinstallera "asrock extreme tuning utility" då också, se om det funkar.

den använder jag för att överclocka men kan testa

win8.1|amd fx 8320 4.2 ghz|gigabyte gtx 660 2gb oc|gigabyte 990fxa ud5|8gb ram|Fractal Design Integra R2 750W|Fractal Define S|CM 212 evo

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2014

efter 15 min med prime så går ghz från 3.0 till 0.800 Vcore går från 1.4 till 1.0 tempen går inte över 50C

win8.1|amd fx 8320 4.2 ghz|gigabyte gtx 660 2gb oc|gigabyte 990fxa ud5|8gb ram|Fractal Design Integra R2 750W|Fractal Define S|CM 212 evo