Permalänk
Entusiast

Är du så snål att du verkligen funderar på att spara in ett par kronor genom att köra utan så kan du ju lika gärna köra på majonnäs. Återkom sen via telefonens webläsare och berätta hur du tyckte att det fungerade

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rouge of Darkness:

ja kör på MX2 pasta ja köpte för säker 4-5 år sen...

funkar bra brukar inte vara så stor skillnad på dem mer än max 1-5°c nånting men kan lika gärna bero på skillnader i applicering eller att man råkar få en bubbla i smeten valet av kylare gör betydligt större skillnad än vad själva pastan gör vid korrekt applicering.
[...]

Exakt. Som t.ex. Tek Syndicate sade, när de i förbifarten nämnde att Nocutas slim line-serie kommer med kylarpasta, att man inte behöver köpa något fancy schmancy, with diamonds and unicorn pocket lint. Sant.

Det ter sig som en rätt märklig tanke att tillverkare av bättre processorkylning skulle skicka med pasta som är så dålig att kylningen inte fungerar som det är tänkt. Är den slut, eller om inget medföljer, måste man förstås införskaffa något, men så enastående märkvärdigt är det inte.

Permalänk
Medlem

http://www.ebay.com/itm/30g-Thermal-Grease-Paste-Compound-PC-...

Vad tycker ni om detta? Skippade kopparpasta tanken..

Permalänk
Avstängd

jag brukar köra med MX2/MX4 för man får vettig pasta för en liten peng men har med funderat på kopparpasta den är faktiskt ganska fin och skulle inte förvåna mig om den är lika bra men har inte testat och rekommenderar inte att göra det men egentligen varför skulle den inte funka lika bra

Visa signatur

i3 6100 - MSI b150m pro-vd - 8gb 2133 ddr4 - GTX 950 GAMING 2G - z400s 120gb ssd - 1tb WD blue - Corsair 500w