Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012

Sluta fungera helt plötsligt!?

Tja!

För knappt en vecka sedan köpte jag ny skärm (Asus VG248QE). Jag har kopplat den från Mini Displayport till vanlig displayport in i skärmen. Idag när jag satte på datorn så sluta den fungera bara, skärmen är svart och det står (No Signal). Jag har inte rört något, eller gjort något annorlunda.

Någon som vet vad problemet kan vara? Tacksam för svar!

Trädvy Permalänk
Avstängd
Registrerad
Dec 2013
Skrivet av Laatte:

Tja!

För knappt en vecka sedan köpte jag ny skärm (Asus VG248QE). Jag har kopplat den från Mini Displayport till vanlig displayport in i skärmen. Idag när jag satte på datorn så sluta den fungera bara, skärmen är svart och det står (No Signal). Jag har inte rört något, eller gjort något annorlunda.

Någon som vet vad problemet kan vara? Tacksam för svar!

Sitter sladden i som den ska?

///M4

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012
Skrivet av hoski:

Sitter sladden i som den ska?

Haha, japp den sitter stadigt och bra!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012

Kan även notera att HDMI inte fungerar heller. Testade en annan skärm och det funkade inte på den skärmen heller. Verkar som om att min dator inte tillåter en extern skärm? Helt plötsligt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Okt 2010
Skrivet av Laatte:

Kan även notera att HDMI inte fungerar heller. Testade en annan skärm och det funkade inte på den skärmen heller. Verkar som om att min dator inte tillåter en extern skärm? Helt plötsligt.

Har du en laptop? Fungerar den "inbyggda" skärmen?

i5 750 @ 3.9 GHz | NH-D14 | P7P55D |GTX 960 | Vulcan 8GB | Seagate 600 480 GB | Newton 650w | P280 | Dell U2515H
NAD T787 | B&W CM10S2, CMC2S2, DB1

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012
Skrivet av Rydisen:

Har du en laptop? Fungerar den "inbyggda" skärmen?

Ja, den fungerar som vanligt! (Asus g75v)