Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
.
Registrerad
Mar 2011

Hjälp med ny kvalitetsskärm

Hej. Är ute efter en skärm i samma veva då jag köpt en ny dator.

Jag spelar en del, men vill även använda skärmen för kontorsverksamhet, filmtittande och slösurfande.
Jag har en LG W2363D i nuläget, alltså en 120hz skärm, men efter att ha råkat använda 60hz i nästan en vecka utan att märka det (har dock inte spelat under perioden) så är jag tveksam på om det verkligen är där jag ska lägga fokus.

När jag tittade runt på vad som fanns så fastnade jag på 21:9 skärmar runt 34".
Jag har tittat på http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2541180 samt AOCs motsvarighet http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2741441 som släpps i dagarna, men har lite frågor som jag gärna vill ha svar på.

Först, hur väl anpassade är moderna spel till det här formatet? Spelar en del BF4, lite NFS och en del annat. En stor del till att man väljer en såhär stor skärm är ju att spelupplevelsen blir fantastisk, så det vore ju surt om det visar sig att spelen inte är nå vidare anpassade.

Hur väl kommer mitt 780 kunna driva spel på den här upplösningen med hyffsade inställningar? Om jag behöver sänka spelinställningarna alltför mycket så tappas ju all känsla ändå.

Also, anser ni att det finns någon bättre 'Bang for the buck' skärm under samma kategori? Är det mer värt att köpa en http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2463658 istället?

Undrar också lite grann om det stundas bättre skärmar just nu. Finns det några intressanta skärmar bakom hörnet?

All hjälp uppskattas!