Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Bytte moderkort - får lagspikes

Hej.

Jag har precis bytt moderkort från ett ASRock Z68 Pro3-M till ett ASUS B75M-PLUS.

Nu är det så att när jag spelar spel eller bara använder internet antar jag.. så får jag lagspikes. Typ om det blir mycket saker samtidigt i spel så laggar det till eller om det blir snabba rörelser eller liknande så dyker lagspikes upp. Jag har ingen aning om vad jag behöver göra för att det ska fixas. Har försökt att installera alla drivers till det nya moderkortet, dock från deras hemsida med massor med olika saker att ladda ner.. Så lite struligt är det, men det mesta har installerats i alla fall.

Grafikkortet är uppdaterat med nyaste uppdatering med Nvidia Experience. Har kollat så att alla saker är uppdaterade via Enhetshanteraren och det verkar de vara.

Kan det vara så att jag måste installera om grafikkortets drivrutiner helt och hållet eller installera om mitt trådlösa internets drivrutiner?

Skulle vara trevligt med några förslag.

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Du bör ominstallera win när du byter moderkort.

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Tack för tipset. Datorn fungerar utmärkt nu