Permalänk
Inaktiv

Bytte moderkort - får lagspikes

Hej.

Jag har precis bytt moderkort från ett ASRock Z68 Pro3-M till ett ASUS B75M-PLUS.

Nu är det så att när jag spelar spel eller bara använder internet antar jag.. så får jag lagspikes. Typ om det blir mycket saker samtidigt i spel så laggar det till eller om det blir snabba rörelser eller liknande så dyker lagspikes upp. Jag har ingen aning om vad jag behöver göra för att det ska fixas. Har försökt att installera alla drivers till det nya moderkortet, dock från deras hemsida med massor med olika saker att ladda ner.. Så lite struligt är det, men det mesta har installerats i alla fall.

Grafikkortet är uppdaterat med nyaste uppdatering med Nvidia Experience. Har kollat så att alla saker är uppdaterade via Enhetshanteraren och det verkar de vara.

Kan det vara så att jag måste installera om grafikkortets drivrutiner helt och hållet eller installera om mitt trådlösa internets drivrutiner?

Skulle vara trevligt med några förslag.

Permalänk
Rekordmedlem

Du bör ominstallera win när du byter moderkort.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Inaktiv

Tack för tipset. Datorn fungerar utmärkt nu