[Hjälp] Har uppdaterat mitt BIOS med Windows

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2013

[Hjälp] Har uppdaterat mitt BIOS med Windows

Hej!
Har gjort det man inte skulle göra. Jag har uppdaterat mitt MSI Z87-G45 med hjälp av msi update, nu är allt dött. Skärmen får ingen signal, mus och tangentbord fungerar ej.
Datorn går på, modekort och start knapp lyser.
Detta har jag gjort:

• En CMOS återställning (funkar ej)
- av med strömbrytaren (och dragit ut kabeln)
- pumpar start knappen för att tömma resterande ström
- Tryckt in CMOS reset knapp
- väntat
- slagit på strömbrytaren och startat datan

• Tagit ut all hårdvara och sen gjort en CMOS återställning (funkar ej)
- av med strömbrytaren (och dragit ut kabeln)
- ut med GPU, RAM, SSD och HDD
- pumpar start knappen för att tömma resterande ström
- Tryckt in CMOS reset knapp
- väntat
- slagit på strömbrytaren och startat datan

Vad ska jag göra nu?

Trädvy Permalänk
Avstängd
Registrerad
Dec 2013

Du verkar ha brickat det. Länken här under är det en som har samma fel. Han skickade tillbaka dit han hade köpt den. Så gick det på garantin.

http://linustechtips.com/main/topic/133906-bios-update-failed...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2013
Skrivet av Gubbkroppen:

Du verkar ha brickat det. Länken här under är det en som har samma fel. Han skickade tillbaka dit han hade köpt den. Så gick det på garantin.

http://linustechtips.com/main/topic/133906-bios-update-failed...

suck.. Komplett here i come!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2008

http://service.msicomputer.com/msi_user/support/TechFAQdetail...

Om det inte fungerar så är det troligt att det är brickat. Bra om USB var först i bootordningen.

1090T | NH-U9S | GA-MA770T-UD3P | GTX 960 | 8 GB DDR3 | MX300 275 GB
Asus Book T100HA-FU029T | x5-Z8500 | 4 GB DDR3 | 64 GB
iPod 16GB 7th generation