Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uddevalla
Registrerad
Sep 2014

Gtx 970 FPS problem!

Som tråden låter har jag problem med fpsen, jag spelar nuvarande endast CS:GO och min fps ligger mellan 99-260 och droppar där i mellan något fruktansvärt. Det går nästan inte att spela alls. Har kollat runt lite på nätet och hittar en del som har precis samma problem som jag har. Är de någon med samma problem eller någon människa som ev. har en lösning på de här problemet? Mitt tidigare gtx 660ti låg stabilt på 250-270 fps och gick sällan under det.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Tirerexx:

Som tråden låter har jag problem med fpsen, jag spelar nuvarande endast CS:GO och min fps ligger mellan 99-260 och droppar där i mellan något fruktansvärt. Det går nästan inte att spela alls. Har kollat runt lite på nätet och hittar en del som har precis samma problem som jag har. Är de någon med samma problem eller någon människa som ev. har en lösning på de här problemet? Mitt tidigare gtx 660ti låg stabilt på 250-270 fps och gick sällan under det.

Uppdaterat drivrutinerna?

| MB: EVGA Z170 FTW | CPU: i7 6700k | GPU: EVGA GTX 970 FTW 4GB | RAM: Corsair 16GB DDR4 2400MHz CL14 | PSU: Cooler Master V850 | Chassi: FD Arc Midi R2 | Lagring: Samsung 840 Evo 250GB + 2x WD Black 500GB + Seagate 2TB SSHD |
Inet fri frakt

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uddevalla
Registrerad
Sep 2014
Skrivet av BrutalSwede:

Uppdaterat drivrutinerna?

Yes har de senaste, (344.16).

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Tirerexx:

Yes har de senaste, (344.16).

Testa att avinstallera drivrutinen helt (med ex. DriveSweeper) och sedan installera den igen.
Funkar inte det kan du testa med någon Beta drivrutin.

Skickades från m.sweclockers.com

| MB: EVGA Z170 FTW | CPU: i7 6700k | GPU: EVGA GTX 970 FTW 4GB | RAM: Corsair 16GB DDR4 2400MHz CL14 | PSU: Cooler Master V850 | Chassi: FD Arc Midi R2 | Lagring: Samsung 840 Evo 250GB + 2x WD Black 500GB + Seagate 2TB SSHD |
Inet fri frakt

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2008

nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa grafikkort säger jag bara. vänta tills skiten mognat. därför jag ALDRIG köper nya generationer på nysläpps dagar. väntar in någon månad eller 2, sen kan ja slå till på så sätt får jag aldrig dessa problem ni får

new main rig---i7 6700k,CM Hyper 212evo@67c load,MSI OCv2 GTX1060 6gb H110-I pro mitx, 2x8gb 2133mhz, 250gb 850 Evo + 500gb apple hdd, FD integra 550w 80+, Fractal Design Nano-S mITX
Main Rig--- 2700k,Scythe Samurai ZZ @ 52c load ASUS GTX970 Black OC edition @ 52c load GA-B75-D3H, 2x4gb xms3 1333mhz, 128gb SSD + 4x500gb lagring, OCZ Modxstream Pro 600watt, In-win Dragon Slayer chassi LaptopLenovo 700, i5 6300hq, 12gb 2133mhz, gtx950m, 128gb m2 + 750gb FullHD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uddevalla
Registrerad
Sep 2014

Problemet löst, vet inte vad de kan ha vart men de försvann efter att jag bytte mitt MSI Z97-G43 till MSI Z87-G45.

(Fortfarande samma drivrutiner etc)