Bildskärm svart i BIOS men annars fungerar den perfekt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Nov 2008

Bildskärm svart i BIOS men annars fungerar den perfekt.

Hej!
Jag behöver in i BIOS men när jag startar om datorn som då skall gå rätt in i bios så vill inte skärmen visa något.
På moderkortet som är ett Asus så står det A2 vilket jag har för mig betyder att den är bios. Startar jag om datorn och väntar så kommer man in i windows som vanligt. Vad är det för fel? Varför vill inte skärmen fungera i bios?

Mvh
Danne

Edit: Det har gått hur bra som helst att visa bios förut. Får inte heller upp i början av uppstarten om jag vill trycka en viss knapp för att komma in i bios som man brukar få upp.

| Antec 900 | Asus P5Q-E | Q6600 2,4 Ghz @ 3,4 Ghz - Noctua| 2x2 gb Corsair 6400 800Mhz @ 850 Mhz| Radeon 4850 625/1986 Mhz @ 780/2400 Mhz - Accelero + 120 mm| 2x640 Gb + 2x1 Tb WD Black | Corsair 650w |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boxholm
Registrerad
Apr 2009

Själv kan jag inte trycka på nåt för komma in i bios, måste uppdatera. Mitt modekort, tangentbordet funkar ej innan Windows startar

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Nov 2008
Skrivet av Fredde9000:

Själv kan jag inte trycka på nåt för komma in i bios, måste uppdatera. Mitt modekort, tangentbordet funkar ej innan Windows startar

Testa att köra ett tangentbord som inte använder sig av usb eller byt port.

| Antec 900 | Asus P5Q-E | Q6600 2,4 Ghz @ 3,4 Ghz - Noctua| 2x2 gb Corsair 6400 800Mhz @ 850 Mhz| Radeon 4850 625/1986 Mhz @ 780/2400 Mhz - Accelero + 120 mm| 2x640 Gb + 2x1 Tb WD Black | Corsair 650w |