Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2013

trådlöst lås

Hej, jag hittade ingen bra kategori att lägga up det här i så jaag tog bara en.
Jag letar efter en produkt som är ett innedörrslås som antingen har en fjärrkontroll som man kan låsa upp med (behöver bara va några meters radie. eller att det finns något program som jag kan ladda ner på datorn så att jag kan trådlöst låsa upp den. ungefär en sån som peter parker hade i den första av de nya spider man filmerna.- om en sån här produkt finns skicka gärna länk.. Tacksåmycket[

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
bakom tgb.
Registrerad
Jun 2002

En snabb googling 'fjärrstyrt lås innerdörr' ger att det finns en del att välja på... om man har pengar. Räkna med minst 3000SEK bara för låset. Iofs finns det såklart billigare om man söker internationellt.
Då det även finns moduler för internet/Wifi-styrning kan väl detta underforum passa.

Ett par länkar i ämnet:
http://www.nyckelbutiken.se/kodlas/kodlas-batteridrivna/yale-...
http://hemma.aftonbladet.se/2014/02/nu-kan-du-lasa-dorren-med...

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Det låter egentligen som om vilket elektriskt lås som helst skulle klara de krav du nämner bara du manövrerar dem från en trådlös enhet, har du några krav på hur säkert det ska vara ?
Kolla tex på.
http://www.verisure.se/las.html

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.