MSI Geforce 970 strular, drivrutiner!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boxholm
Registrerad
Apr 2009

MSI Geforce 970 strular, drivrutiner!

Hej det är så att mina 970 strular kör så klart SLI, kan ej uppdatera via geforce experince eller ladda ner dem, för då efter får jag ingen bild på skärmarna, efter jag installerat senaste versionen av 970, win7

Nån som har en lösning?

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Västerås
Registrerad
Apr 2004

Ha bara ett kort anslutet när du installerar drivrutinerna. Sen koppar du i det andra när det är färdigt

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2004

Har du testat 343.16? Den skall lösa kompatibilitetsproblem med SLI.

[Intel 6700K @ 4500MHz]--[MSI Core Frozr L]--[MSI Z170 Gaming M5]--[Corsair 16GB 2666MHz DDR4]--[MSI 1080Ti Gaming X @ 2038/12006MHz]--[EVGA Supernova G2 850W]--[Fractal Design Define S]--[Windows 10 x64]--[Acer XB270HU]--[Corsair Strafe RGB MX Silent]--[Mionix Naos 7000]--[HyperX Cloud II]--[Creative Gigaworks T20]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boxholm
Registrerad
Apr 2009

Japp, ;/

Skrivet av Mocka:

Har du testat 343.16? Den skall lösa kompatibilitetsproblem med SLI.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boxholm
Registrerad
Apr 2009

räcker det att ha det urkopplat kablarna, elr från modekortet med.

Skrivet av makn:

Ha bara ett kort anslutet när du installerar drivrutinerna. Sen koppar du i det andra när det är färdigt

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Västerås
Registrerad
Apr 2004
Skrivet av Fredde9000:

räcker det att ha det urkopplat kablarna, elr från modekortet med.

Ta ut det nedre kortet helt

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boxholm
Registrerad
Apr 2009

Oki, tack ska testa

Skrivet av makn:

Ta ut det nedre kortet helt

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boxholm
Registrerad
Apr 2009

Funkar inte, blir samma ingen bild syns efter omstart,konstigt har senaste bios

Skrivet av makn:

Ta ut det nedre kortet helt

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boxholm
Registrerad
Apr 2009

Fixat bytte bara uttag där bak sen till annan skärm hel knasigt.

Skrivet av Fredde9000:

Funkar inte, blir samma ingen bild syns efter omstart,konstigt har senaste bios

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boxholm
Registrerad
Apr 2009

Nu har jag dock ett helvete att gå alla tre skärmar att funka, kopplar jag in den andra så blir alla Svarta

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004
Skrivet av Fredde9000:

Nu har jag dock ett helvete att gå alla tre skärmar att funka, kopplar jag in den andra så blir alla Svarta

Blir det likadant om du bara har det andra kortet i det första kortets plats alltså switchar kortet med det andra ev inte fungerande?

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud